gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Лепо је што познајеш наше народне умотворине,али би могао да одрецитујеш неку вашу.Не сумњам да има занимљивих ствари,које нисмо имали прилике да чујемо.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misoni:Лепо је што познајеш наше народне умотворине,али би могао да одрецитујеш неку вашу.Не сумњам да има занимљивих ствари,које нисмо имали прилике да чујемо.![]()
misoni:Не сумњам да има занимљивих умотворина међу Херцеговцима,а што се тиче фолка могли би да кренемо од Томпсона.![]()
Manjaca:Е сад, није проблем што то усташе приказују. Они су болесници, па су болесници (шта друго рећи о земљи која свој национални идентитет заснива на негацији Српства, Срба и Србије). Него замислите да било која телевизија са националном фреквенцијом у Србији направи емисију или реконструкцију о покољима српских цивила у Крајини од стране усташа, са почетка 90-тих, или малтретирања Срба са краја 80-тих. Разни колумнисти, не-владини монголоиди, блогери и остале глисте, би дрвили о томе месец дана, како је то распиривање мржње, нетолеранције, шовинизма, живљења у прошлости... Па обележавање 60 година Јасеновца је прошло готово незапажено. Али је битно да се на б92 снимају полиграфи, инсајдери и остали кажипрсти, у којима је Српска војска приказана и горе него на тој усташкој ТВ Новој. Оваке ствари су показатељ какви људи владају медијима у Србији, ко одређује и даје инструкције шта сме а шта не сме да се приказује и о чему може да се прича. А народу српском се испира мозак јебеним шатро "европским вредностима".
Много се накотило издајничке гамади из лдп-а, дс-а и б92...
a najbolje da napraviš još koji klon sebeleon70:Pa malo li je 300 000? Mozda da ne racunamo ako je ispod 500 000.
Salvantis:Ko je bio tigar? Jel se to koyotu mozda kao nesto na mene odnosi?????
Kad TI kao apsolutni rekorder foruma (a mozda i sire) pricas o pravljenju klonova onda to stvarno izgleda neverovato glupavo. A ja imam ovaj jedan jedini, i vise nego dovoljan.
Sto se zivotinja tice, ja licno ih zaista ih smatram i plemenitijim a bogami i pametnijim od mnogih "ljudi" (da ne spominjem tebe kao primer).
jes' sad si me bas uFatiokyoatia:kako si se lepo izdao tigre/lave
nemaš pojma
![]()
![]()
a ja sam svaki put javno rekao u biti nisam ni morao reć
stavio sliku
a zašto sam do sada promjenio i ovo mi je četvrti
jer su mi ona prva tri pokupila trajni ban
eto zato
al to tvoj mozak nemože da shvati
već samo napada, što je svojstveno životinjama sa tvojih avatara i profila
a priče za laku noć pričaj djeci u prvom osnovne...
pa pa