Усташки Хтв не престаје са усташтвом

misoni:
Лепо је што познајеш наше народне умотворине,али би могао да одрецитујеш неку вашу.Не сумњам да има занимљивих ствари,које нисмо имали прилике да чујемо.:D

Vjerojatno i ima, meni to nije zanimljivo, ako tebi je potrazi na netu, valjda si cuo za Google.
Ma sumnjam ja da smo ti mi Hrvati u stanju napraviti remek djela takvog kalibra.

misoni:
Не сумњам да има занимљивих умотворина међу Херцеговцима,а што се тиче фолка могли би да кренемо од Томпсона.:D

Pa ne sumnjam da imas CD.
Ubaci u liniju, pusti onu "boj se bije, bije" , odvrni do daske i uzivaj.
Poslije toga za desert nesto od malog knindje.

Manjaca:
Е сад, није проблем што то усташе приказују. Они су болесници, па су болесници (шта друго рећи о земљи која свој национални идентитет заснива на негацији Српства, Срба и Србије). Него замислите да било која телевизија са националном фреквенцијом у Србији направи емисију или реконструкцију о покољима српских цивила у Крајини од стране усташа, са почетка 90-тих, или малтретирања Срба са краја 80-тих. Разни колумнисти, не-владини монголоиди, блогери и остале глисте, би дрвили о томе месец дана, како је то распиривање мржње, нетолеранције, шовинизма, живљења у прошлости... Па обележавање 60 година Јасеновца је прошло готово незапажено. Али је битно да се на б92 снимају полиграфи, инсајдери и остали кажипрсти, у којима је Српска војска приказана и горе него на тој усташкој ТВ Новој. Оваке ствари су показатељ какви људи владају медијима у Србији, ко одређује и даје инструкције шта сме а шта не сме да се приказује и о чему може да се прича. А народу српском се испира мозак јебеним шатро "европским вредностима".

Много се накотило издајничке гамади из лдп-а, дс-а и б92...

Ti imas ocigledne sovinisticke stavove,pa ne znam zasto bi normalni ljudi komentarisali poruke nekog soviniste koji kuka kao mala maza da su oni tamo preko reke sovinisti... Kada ti napravis emisiju o stradanjima Albanaca za vreme Milosevica,onda imas moralno pravo da kritikujes "izdajnike iz DS-a i LDP-a"...Ako zelis da pricas samo o srpskim zrtvama,onda ne samo da si neobjektivan,nego si i glup...

Ko je bio tigar? Jel se to koyotu mozda kao nesto na mene odnosi?????
Kad TI kao apsolutni rekorder foruma (a mozda i sire) pricas o pravljenju klonova onda to stvarno izgleda neverovato glupavo. A ja imam ovaj jedan jedini, i vise nego dovoljan.

Sto se zivotinja tice, ja licno ih zaista ih smatram i plemenitijim a bogami i pametnijim od mnogih "ljudi" (da ne spominjem tebe kao primer).

Salvantis:
Ko je bio tigar? Jel se to koyotu mozda kao nesto na mene odnosi?????
Kad TI kao apsolutni rekorder foruma (a mozda i sire) pricas o pravljenju klonova onda to stvarno izgleda neverovato glupavo. A ja imam ovaj jedan jedini, i vise nego dovoljan.

Sto se zivotinja tice, ja licno ih zaista ih smatram i plemenitijim a bogami i pametnijim od mnogih "ljudi" (da ne spominjem tebe kao primer).

kako si se lepo izdao tigre/lave
nemaš pojma
:lol: :lol: :lol:

a ja sam svaki put javno rekao u biti nisam ni morao reć
stavio sliku
a zašto sam do sada promjenio i ovo mi je četvrti
jer su mi ona prva tri pokupila trajni ban
eto zato

al to tvoj mozak nemože da shvati
već samo napada, što je svojstveno životinjama sa tvojih avatara i profila

a priče za laku noć pričaj djeci u prvom osnovne...

pa pa

kyoatia:
kako si se lepo izdao tigre/lave
nemaš pojma
:lol: :lol: :lol:
a ja sam svaki put javno rekao u biti nisam ni morao reć
stavio sliku
a zašto sam do sada promjenio i ovo mi je četvrti
jer su mi ona prva tri pokupila trajni ban
eto zato
al to tvoj mozak nemože da shvati
već samo napada, što je svojstveno životinjama sa tvojih avatara i profila
a priče za laku noć pričaj djeci u prvom osnovne...

pa pa
jes' sad si me bas uFatio :D
Zaista ima mnogo tigrova ovde, evo svako drugi ima tigra u avatru, pa sam se ja, nemam pojma zasto prepoznao u tvom prozivanju tigrova :roll:
A po tvome sam ja i kolega Laci izgleda :shock:

Nego evo ti jominija pa nek proveri da li je imam bilo kakve veze sa tim sto si ga citirao. Moze trajno da me banuje ako pronadje bilo koji moj klon. A moze i tebe (ponovo).

I leba ti zar zaista mislis da bi bilo ko ovde pravio klona da se raspravlja sa tobom ?!?
Ono jako si zanimljiv i ovako, da bih pravio klonove specijalno zbog tebe :shock:
LOOOOOL
Pa ti stvarno nisi citav :lol:

I sto spominjes Pa-pu?

Back