Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.728
Nisam ih nikada pratio pa mi i nije žao. Šta znam. Možda sam zatucan, ali me je odbijalo samo ime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу избори да се расписују чим неки изгредници са улице то траже.
Треба Пицулиће пустити још мало да се пењу људима на главу, па онда избори.
Ако овако наставите, мораће полиција да вас брани од грађана.
Slobodni medijiBolje nego sudbina Čaušeskua za onog sa istom funkcijom kao taj drug.
I to vam je istovremeno za nauk onima koji se raduju nestanku slobodnih medija. Kakvi su mediji u Rumuniji bili 1989? Je li to pomoglo diktatoru?
Друг Чаушеску је био један добар човек и комуниста, само је мало претерао са мерама штедње.Bolje nego sudbina Čaušeskua za onog sa istom funkcijom kao taj drug.
I to vam je istovremeno za nauk onima koji se raduju nestanku slobodnih medija. Kakvi su mediji u Rumuniji bili 1989? Je li to pomoglo diktatoru?
U pravu si, još su gori od N1.Mislim da je sledeća ipak Nova S, a ne N1.
Daj se saberi.
Gase se N1 i Al jazira, ne gasi se nešto dobro pa da se uzbudiš ovoliko.
Srećan im put!Odjava programa Al Jazeere Balkans: Hvala na povjerenju
Osnovana 2011. u Sarajevu kao dio Al Jazeera Media Network iz Dohe, mreža je osim svjetskih, pokrivala događaje u regiji Balkana, sa kancelarijama u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Skoplju, Ljubljani i Prištini.
Cijeli kolektiv Al Jazeere Balkans, ponosan je na svaki od 4970 dana koji smo proveli služeći gledaocima i čitaocima.
Trudili smo se uvijek biti glas onih čiji se glas ne čuje, ostrvo istine, kulture dijaloga i etičkog novinarstva.
Ništa od toga ne bismo mogli bez vašeg povjerenja i podrške.
Hvala vam što ste bili uz nas.
https://balkans.aljazeera.net/video/2025/7/12/odjava-programa-al-jazeere-balkans-hvala-na-povjerenju
Nisam se uzbudio. Temišvar 1989. je bio moguć i bez ikakvih medija u rukama naroda, sad barem postoji i internet. A Av priča sve sumanutije stvari koje demantuje običan pogled kroz prozor i oko sebe, da će srpski Temišvar biti još mogućniji.
Nego šta! Samo napred! Pokaži ti njima!Bolje nego sudbina Čaušeskua za onog sa istom funkcijom kao taj drug.
ko je god došao na Balkan taj je bankrotiraoAl Jazeera Balkans prestaje sa radom
Pogledajte prilog 1754718Al Jazeera Balkans prestaje sa radom - Copyright Logo
Autor: Euronews BiH
10/07/2025 @14:25
Nakon decenije i po rada, gasi se regionalna televizija Al Jazeera Balkans sa sedištem u Sarajevu, nezvanično je potvrđeno za Euronews BiH iz više izvora bliskih AJB.
Upravi ovog medija koji je osnovan katarskim kapitalom Euronews BiH je uputio dopis sa pitanjem, na koji do sada nije stigao odgovor.
Al Jazeera je medijska mreža, koja je bila prepoznatljiva u svetu i zbog praćenja dešavanja na Bliskom istoku, a po mnogima i po kvalitenom dokumentarnom sadržaju.
U Sarajevu su centar otvorili 2011. godine, a AJB je pokrivala regionalno tržište sa kancelarijama u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Skoplju, Ljubljani i Prištini.
Za sada nema potvrde informacije od same uprave kompanije, niti pojašnjenja da li se radi o poslovnoj odluci Dohe zbog smanjenja troškova, ili pak o promeni geostrateških ciljeva.
https://www.euronews.rs/evropa/region/178593/al-jazeera-balkans-prestaje-sa-radom/vest
Najzad jedna lepa vest, doduše ne baš previše prijatna za sarajevsku čaršiju.
Pa ionako je narod na ulicama. Izbori bi ga čak mogli navesti da se raziđu.
Чудно је да је Џазира поред основних канала на арапском и енглеском, имала и канал на српском језику.Логичније је било да су имали канал на турском или иранском.ko je god došao na Balkan taj je bankrotirao