Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro sam ja upućen i u negativne pojave...zato valjda i imam više Srba za prijatelja na ovom forumu nego Hrvata...al najteže je to tebi dokazat jer splepcima pored zdravih očiju kao ti i ne treba ništa dokazivat ...uzaludno gubljenje vremena...toliko
![]()
Vidis Evo nista novo, kad god neko kaze drzte ustase, isprece se komunisti.
Vrtićki fazon..slepac ti cale koji te praviotoliko
Nema razlike između ustaša i komunista tj.crvenih ustaša.
a ko svako malo otvara teme o Tupsonu i piše o njemu!?
nit ga slušam nit ga gledam, živim na drugom kraju Hrvatske gde ga niko of mojih bližnjih ne sluša...da nije bilo par emisija o njemu na telki i da ga vi svako malo ne pominjete nebi ni znao praktički ko je ta moodonja![]()
Misliš autističan?
Па ти ниси био упућен ни да су вам навијачи усташоидни
pisao sam već o navijačima...mrzi me tražiti...ne pratiš fabulu mog pisanja....![]()
Не него си ти необавештен да ти је већински држава усташоидна
Не него си ти необавештен да ти је већински држава усташоидна
ovde de ja živim ustašoidne sam video jedino za vreme one nesrećne utakmice Srbija-Hrvatska (mladih) u Varaždinu kada su nahrupili kojekakvi u Varaždin i od tih razularenih sa ustaškim povicima ni jednog ne sretoh ni pre ni posle...mora da su se digle i ponovno legli na varaždinsko grobljedrugim rečima...aj ne loopetaj
![]()
Јле па можда у Варждину и није , колко Вараждин има становника?
blizu 50 000 sam grad...županija Varaždinska 185 000
Prije 23 godine bila bila sam poslom u Zagreb...
Sa svojom prijateljicom Micom setajuci samim centrom primijetila sam na vise od dvije zgrade u visini poprsja prosjecnog covjeka prefarbane deblje linije u drugoj boji od same zgrade.
Na moje pitanje,. Mico sto je ovo...?
Nista strasno i desava se cesto,osvanu razne parole pa ih oci iz opstine prefarbaju.
Ne stizu da ih pojednace sa bojom zgrade a osvanu nove.
Na moje pitanje,.Mico sti je pisalo u tim parolama...?
Dolazi Artikovic da mre u domovinu pa mu ostavljaju pozdrave...
Ustaški grafiti na pravoslavnoj crkvi u Zadru Ponedeljak, 30. novembar 2009. 18:34
![]()
Dva grafita u obliku ustaškog znaka "U" osvanula su na pročelju pravoslavne crkve Svetog Ilije na Trgu Serdara Stojana Jankovića na zadarskom Poluotoku.
Policiju je o grafitima s ustaškim obeležjima na crkvi obavestio protojerej stavrofor crkve Petar Jovanović, koji je u nedelju ujutro prvi video grafite, navodi na svom Internet portalu dnevnik Slobodna Dalmacija.
O događaju su obavešteni državno tužilaštvo i nadležna komunalna služba, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.
U dogovoru s konzervatorima trebalo bi da počne uklanjanje grafita.
(Beta)
Ma ebes grafite, nego EUropljani (da se ne uvredite na Srbi) gde ce te sledece leto na odmor![]()