Ustaška stranka - "opušteno" u Hrvatskoj

..ja sam učio u skoli da su četnici zločinci..učio sam da su ustase zločinci učili me da su ***-e...:hahaha:..jedini ispravni..evo prije par mjeseci i oni syebaše..stvar..
..nesto se ne sjecam da su u Srbiji..nekoga učilki da su Dragoljub i njegova..šumska bratija..pozitivci..begaj..bre...ne postoji vece zlo za Srbiju od četništva...

За Србина нема већег поноса него за време рата бити четник

За Србина нема већег поноса него за време рата бити четник

applause.gif

Овде је свака реч, сувишна.

..ja sam učio u skoli da su četnici zločinci..učio sam da su ustase zločinci učili me da su ***-e...:hahaha:..jedini ispravni..evo prije par mjeseci i oni syebaše..stvar..
..nesto se ne sjecam da su u Srbiji..nekoga učilki da su Dragoljub i njegova..šumska bratija..pozitivci..begaj..bre...ne postoji vece zlo za Srbiju od četništva...

Ti u laganju uhvaceni pripadnice tisucljetne kulture, kazes da si ucio u chkoli.

Cetnike je zapad snabdevao oruzjem a ustase Hitler. To je ona bitna i najveca razlika izmedju cetnika i ustasa.

:mrgreen:

Uje su dobijali oružje od Nijemaca (nacisti) a čete od Italijana (fašisti).

Razlika je ogromna, nema govora. :lol:

A sta je bilo '44 to tebe vise nije nikakva briga jer to su vec bila desavanja izmedju samih Srba na relaciji cetnici-partizani.

Naravno da me briga. Promijenili su simbole na kapama godinu prije kraja rata, no mentalni rojalistički i velikosrpski sklop (čitaj: propuh) ispod kape ostao je isti.

I samo da znas da nisam nikakav cetnik i cak se gnusam nekih njihovih postupaka prema svom narodu.

Znam, znam... braniš ih onako, sporta radi :lol: Ne bi ti nikad bio četnik, ma kakvi...

Back