- Poruka
- 15.259
Cetnici jesu nacisti.Ja sam ziv primer. Al sam tolerantniji od svih demokrata na kamari.![]()
Četnik početnik ili onako, prekaljeni prvoborac?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cetnici jesu nacisti.Ja sam ziv primer. Al sam tolerantniji od svih demokrata na kamari.![]()
Četnik početnik ili onako, prekaljeni prvoborac?
![]()
Stara garda u novom ruhu![]()
Old school in .......nemoj Dano,prijavice me opet neka *********.....![]()
Jel moze podrobnije obrazlozenje?Cetnici jesu nacisti.Ja sam ziv primer.
Samo te posmatram ...Old school in .......nemoj Dano,prijavice me opet neka *********.....![]()
Aha, sad će Hector...ima da nam ureže petokraku u čelo...bež'mo brate...
U stvari ne, ostajmo ovde..zbijmo redove junačke..![]()
Jel moze podrobnije obrazlozenje?![]()
Samo te posmatram ...![]()
![]()
grrrrrr....
Nisam mislio na tebe.Ti si dosledan,nisi drukara.To postujem.Original postavio HECTORIUS
grrrrrr....![]()
..ja sam učio u skoli da su četnici zločinci..učio sam da su ustase zločinci učili me da su ***-e.....jedini ispravni..evo prije par mjeseci i oni syebaše..stvar..
..nesto se ne sjecam da su u Srbiji..nekoga učilki da su Dragoljub i njegova..šumska bratija..pozitivci..begaj..bre...ne postoji vece zlo za Srbiju od četništva...
За Србина нема већег поноса него за време рата бити четник
![]()
Овде је свака реч, сувишна.
..ja sam učio u skoli da su četnici zločinci..učio sam da su ustase zločinci učili me da su ***-e.....jedini ispravni..evo prije par mjeseci i oni syebaše..stvar..
..nesto se ne sjecam da su u Srbiji..nekoga učilki da su Dragoljub i njegova..šumska bratija..pozitivci..begaj..bre...ne postoji vece zlo za Srbiju od četništva...
Заборавих додати....и убијати комунисте....![]()
Cetnike je zapad snabdevao oruzjem a ustase Hitler. To je ona bitna i najveca razlika izmedju cetnika i ustasa.
A sta je bilo '44 to tebe vise nije nikakva briga jer to su vec bila desavanja izmedju samih Srba na relaciji cetnici-partizani.
I samo da znas da nisam nikakav cetnik i cak se gnusam nekih njihovih postupaka prema svom narodu.
Evo kako je Drenovic ubijao ustase.
![]()
И на читаву листу злочина комуниста...ти си само имао да поставиш фотомонтажу
Невероватно...
![]()
Liste zlocina koje su od onog kretenskog memoranduma SANU pa nadalje sastavljali cetnicki tzv. istoricari?
Budi ozbiljan....
Evo ih opet, brothers in arms..
![]()