- Poruka
- 199.198
Zar oni nisu virus, jednak kao ova korona, uglavnom napadaju stare i retko po nekog nezaštićenog mlađeg?Ustaše su jedinstvena vrsta dvonogih životinja. Dobri su i mirni samo kad jedu kamenje i mirišu ljubičice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar oni nisu virus, jednak kao ova korona, uglavnom napadaju stare i retko po nekog nezaštićenog mlađeg?Ustaše su jedinstvena vrsta dvonogih životinja. Dobri su i mirni samo kad jedu kamenje i mirišu ljubičice.
Glede i unatoč..."Kako Hrvati zovu ovaj virus. Sigurno imaju neki glup naziv tipa nevidljivo životoodnosilo", napisao je jedan korisnik Tvitera
Jesu, evo na primer Picigin.On je ustaški virus-hobotnica prerušen u Mirka ili Slavka, ne prestaje da laže i pokušava da spamom obori Krstaricu.Zar oni nisu virus, jednak kao ova korona, uglavnom napadaju stare i retko po nekog nezaštićenog mlađeg?
Imamo, gofna iz komšiluka koja neće da se otkače, pokradenu srpsku imovinu u Hrvatskoj i svašta nešto.Stvarno ovdje neki nisu normalni, Covid -19 hara po svijetu a oni palamude o nekakvim ustašama..
Imate vi i svojih problema, velikih..
Javio se prozvani...Imamo, gofna iz komšiluka koja neće da se otkače, pokradenu srpsku imovinu u Hrvatskoj i svašta nešto.
Evo ga opet....
piciginU, ne znam tko je Mario Stanic, vec vidim da se u Dalmaciji lipo slavi.Evo ga opet....
Zbog tebe i tebi sličnih Mario Stanić bi trebao slaviti rođendan neki drugi dan...
Ništa ti ne vidiš.. ništavilo..piciginU, ne znam tko je Mario Stanic, vec vidim da se u Dalmaciji lipo slavi.
piciginU, bog ce da vas pokara, tu tvoju Dalmaciju.Ništa ti ne vidiš.. ništavilo..
Čmarak, hemeroidi će pokarati tvoju bit...piciginU, bog ce da vas pokara, tu tvoju Dalmaciju.
Pecaj papriku i sve ostalo ako nisi invalid pa ne mozes da posadis.Rvacka ima jednu veliku prednost, ima more, ida sve pukne pecaće ribu. A mi?
Šta ćemo mi da pecamo?
Nema veze sa temom....
KOROSANI eto to je kao duhovito i to bi moglo da ima veze sa temom?
У селу Морполача претеће поруке као провокација на путоказима и кућама српских повратника
Од короне излечење је некако и могуће. Од мржње, изгледа, никада и никако! У данима кад цело човечанство бије битку да заустави опаки вирус, клица мржње и овог пролећа незаустављиво исклијава из неких лудих глава, у некада српској Далмацији.
Нa удару мржње хрватских екстремиста повратничко село Морполача није први пут. И, нису само графити начин обрачуна са Србима повратницима. Физички напади догодили су се и 2016. и 2017. године. У лето, док су Срби саборовали, на њих је кренула група са усташком иконографијом, на моторима. Сукоб је избегнут само захваљујући прибраности окупљеног српског народа који је отрпео напад, али и касније провокације на које хрватска полиција, по обичају, ћути.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...sibenika-ustaski-grafiti-i-poruka-ubi-srbina/
Jesi li zaustavio koronu, antiFAŠISTO?Kakofonija...
Nemaš pametnijeg posla od loženja??
Šta te boli 3,14čka..Jesi li zaustavio koronu, antiFAŠISTO?