s obzirom da ste svi na slobodi posle ovaKVE STRANE TO ZNAČI da je Vučić u pravu u srbiji nema cenzure -svaka šuša lupeta po svojoj volji , a svi vi ovde pljujete njega
Bah.....cenzura.
Nije problem u cenzuri - već u spinovanju.
Priča se o cenzuri, a ne priča se o postepenom priznavanju nezavisnosti Kosova, o potpuno sumanutim propisima koje ova (i prošle) vlada usvaja - a koje dovode do propasti svakog ko nešto proizvodi u ovoj zemlji, o propalim fabrikama koje proizvode samo gubitke,.....
Ne.... glavni problem je skidanje emisija Olje Bećković i njoj sličnih evroguza.
Jedini problem je taj - što tu priču o cenzuri mogu da prodaju samo tipovima poput onog na čiji sam post prethodno odgovorio.
Problem Oljice B. je taj - što njene srbopljuvačke emisije nijedan normalan Srbin nije ni mogao da gleda.
Takvi programi su se finansirali tako - što žuti lopovi iz vlasti narede državnim monopolističkim kompanijama (NIS-u i EPS-u) da se reklamiraju na B92 (tada petoj po gledanosti).
Jer - postojala je velika opasnost da gradjani predju u (recimo) Madjarsku, natoče bure žive struje i onda to krckaju natenane, umesto da troše struju od EPS-a.
A kada su takvi izvori finansiranja ukinuti, kada je takve gadosti trebalo finansirati iz svog džepa - onda su se gazde setile ekonomskih računica, rejtinga i sl. stvari - pa Oljica osta bez svoje pljuvaonice.
Baš mi je žao.
I nje i glupana koji ne umeju da sastave ni dve rečenice koje su zaista smešne, već im je jedina fora da ismevaju Vučićev fizički izgled.
Srbija se uništava, a mi ćemo da pričamo o cenzuri nesposobnih srbopljuvača.
Što se mene tiče - znate gde svi mogu da se nose.