Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.034
molim gradjane za strpljenje jos 3-4 mandata i ima da dovedemo srbijicu od cacka do zemuna taman za u bunar
Да опет не буде "превелика"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim gradjane za strpljenje jos 3-4 mandata i ima da dovedemo srbijicu od cacka do zemuna taman za u bunar
ja se bojim samo da im je av istrosena roba koja je prodala kosovo, a da sledeci (koliko vidim sve su ulozili na borka) treba da otcepi vojvodinu
kako bih volela da gresim
Ceda je bio bolji.
Zao mi je SNS botova.........![]()
Zao mi je SNS botova.........![]()
Nego znate sta mene ovde fascinira?
Vuciceva potpuna uverenost da je srpski narod glup, pa ce mu sta god on da izjavi , i koliko god to bilo protivno zelji i volji naroda - opet taj isti narod dati vecinski glasove.
On se sprda sa svima nama.
Podsmeva nam se .
Vredja nas.
Vredja ubijene Srbe i njihove najblize.
Srpski narod jeste glup. Masa njih godinama zivi od NATO kinte, i nikada nisi video niti jednog patriotu koji radi za drzavu, ili koji prodaje svoje proizvode u NATO drzave da kaze- 'E, necu ja te prljave NATO pare, vracam ih nazad'.
Ali ce zato da naprave masu besmislenih jutjub klipova i tekstova na netu, kada je ova glupost u pitanju, koja blage veze sa vezom nema, sto se tice sustine delovanja nekog drustva.
Jedan arsin za pare, drugi arshin za besmislene gluposti.
Srbi zaista jesu glup narod.
Pa to i ne bi bilo lošeSvi koji su se odvojili od Srbije danas žive bolje...
......., i koliko god to bilo protivno zelji i volji naroda - opet taj isti narod dati vecinski glasove.
On se sprda sa svima nama.
Misliš da neće? I da je zaista protivno...tj. tačnije da mnogo ljudi uopšte ozbiljno mari za takvo jedno pitanje? Poznaje on mnogo bolje "narod" čini mi se nego ti Tihi.
Sad cu bas da pregledam komentare na B92. Uvek sam video najvise prodanih dusa bas tamo.