Успеси Вучићеве владе

Вучић је исто причао приче док је био у СРС, одувек је он исти био. А можда је одувек био под контролом ,,службе" и залуђивао српски народ. Шта ако на изборима добије 30 или 40 процената гласача, да ли то значи да код Срба може проћи било која прича. Једног дана си за Русе, другог дана за Амере и тако само фолираш уличарске бајке за малу децу, али то изгледа пролази код нас Срба

A sto se spojila ova tema? Onda neka se spoji i Mrackova.

Okani se mene i mojih tema.

- - - - - - - - - -

Ma narocito vole Vucica sto im je smanji plate, penzije, otpustio radnike, a i jos ce da otpusta, priznao KiM, ima tu nesto mazohisticki u srpskom narodu.:think:

Vucica ne vole, ali dSS ovce preziru, i to sa punim pravom. Nikada se nece taj sljam vratiti na pozicije.

- - - - - - - - - -

zbog tebe mi ogadio forum, ali ladno

Ajde ugasi komp pa pokazuj gadjenje negde drugde. Odvratan si.

Ti i takvi kao ti ga nikada ne biste dali ni za jedan narod, pravdu, ideale, razumem ja to.:lol:
A o sećanjima na žrtve ne bih da diskutujem sa tobom.

Iskustvo govori da su u Srbiji ratni profiteri , govna razni kriminalci uzivaju ugled veci od ljudi koji su se borili za drzavu. Neke od njih je drzava isporucila hagu sto samo govori kako je ovaj cestiti i dobar narod zahvalan svojim borcima. Vojnih invalida se gotovo niko ni ne seća. I naravo samo retard može da se žrtvuje za narod koji će ga prvom prilikom sjebati. Prolivas krv za svoj narod, a onda taj isti narod se popisa na tebe

12375284_850785461710535_8262315599295402893_o.jpg

Upozorenje za sve koji voze bicikli "bez ruku", kazna je 3.000 dinara (25 EUR). Momak iz Kule je danas nagrabusio.

Zar je bas toliko kasa prazna?

Covece cija citava porodica i sve generacije zive na grbaci ovoga naroda ne radi se o tome da li je skupo ili jeftino. Nego u Srbiji za razliku od ostatka sveta kada pada cena nafte, raste cena benzina, a ne pada nikada. Znamo mi da ti nisi protiv toga jer tim parama se odrzava vase biracko telo i raznorazni prvoborci koji imaju penzije i preko 100000 dinara samo zato sto su onomad bili u ekipi partizana. Preispitati te penzije i smanjiti ih duplo i od tih novaca finansirati vrtice, porodilista i skole i ako sta pretekne podeliti penzionerima sa najnizim primanjima.

АлеВу је довео СРбију у фазу у којој је потпуно нормално да ненормално буде нормално.

Ја ако хоћу да се возим, има да платим себи кола и да произвођачу и продавцу бензина платим. Хоћу да се возим, има да платим. Или ћу да платим аутобуску карту. Хоћу да се возим, па ћу да платим.

Ал' бре, какве везе Кркобабић има са тим што ја хоћу да се возим, па њему и његовима да плаћам? Је л' ме они возе, па да их плаћам? Је л' ми они праве гориво, уље, антифриз, па њима да плаћам?

При том, сасвим је у реду да се плати порез за опште добро, али брате, да неко каже "оћеш да се возиш, плати ми", то је већ безобразлук!

АлеВу је довео СРбију у фазу у којој је потпуно нормално да ненормално буде нормално.

Ја ако хоћу да се возим, има да платим себи кола и да произвођачу и продавцу бензина платим. Хоћу да се возим, има да платим. Или ћу да платим аутобуску карту. Хоћу да се возим, па ћу да платим.

Ал' бре, какве везе Кркобабић има са тим што ја хоћу да се возим, па њему и његовима да плаћам? Је л' ме они возе, па да их плаћам? Је л' ми они праве гориво, уље, антифриз, па њима да плаћам?

При том, сасвим је у реду да се плати порез за опште добро, али брате, да неко каже "оћеш да се возиш, плати ми", то је већ безобразлук!

Јашта да те возе бато, већ годинама...

Covece cija citava porodica i sve generacije zive na grbaci ovoga naroda ne radi se o tome da li je skupo ili jeftino. Nego u Srbiji za razliku od ostatka sveta kada pada cena nafte, raste cena benzina, a ne pada nikada. Znamo mi da ti nisi protiv toga jer tim parama se odrzava vase biracko telo i raznorazni prvoborci koji imaju penzije i preko 100000 dinara samo zato sto su onomad bili u ekipi partizana. Preispitati te penzije i smanjiti ih duplo i od tih novaca finansirati vrtice, porodilista i skole i ako sta pretekne podeliti penzionerima sa najnizim primanjima.

Nema od toga nista.

Penzioneri su buducnost ProSerbije a mladima je buducnosta ,,tamo negde``

Back