Успеси Вучићеве владе

Мене писменост никада није ни занимала. Али рецимо добро знам да рачунам. Рецимо чак знам да израчунам површину омотача затупљене купе, што ћете се сложити није нимало једноставно.

- - - - - - - - - -

Нико од њих није гладан, Сви они зарађују преко 30 хиљада. Испијају кафице за нерад. Мислиш да ми нормални људи не знамо шта ти тобоже научници истражују. Једно велико ништа. Ко је био добар он је отишо још за време Слобе.

To je ta Vuciceva Srbija,svuda se pamet ceni i postuje,samo se ovde nipodastava....:bljak:

:lol: Ali te zanimaju naučnici koji ne treba da doručkuju, već da gladni razmišljaju :lol: Mogao bi im dostaviti to svoje znanje iz računanja, ti si bar sit. :lol:

- - - - - - - - - -

:lol: BRZO SU PALE MASKE :lol:

да поновим, пошто ти размишљаш у капиталистичком духу. Људи се баве науком ради задовољства, не ради профита. Зато добар део њих остаје у Србији. Има и оних који протестују, који су капиталисти и на њихову жалост нису могли да се домогну запада

Naučnici su intelektualni krem svake države, snaga uma koja pokreće razvoj. Oni se obraćaju kome treba, državi koja vrednuje njihov rad i koja ih plaća.
:lol: Shatili smo svi ovde da ti se u svemu priviđaju mali žuti, to je sad već za čika dokicu. :lol: Ko god kritikuje sns, taj je obojen u žuto, mora da vam trpaju puno jaja u te sendviče, pa vam i salata postala žuta.

Tost-sendvis-s-jajetom-i-senfom-10.jpg

:lol: IMA LI SNS NEKE PISMENIJE I PAMETNIJE BOTOVE OD VAS DVOJICE? :lol:

standardni izdajnici srbije su obrazovane osobe, tj oni misle da su obrazovani. uvek se prodaju osvajacu za male pare, umusljajuci da ce da rese neki drzavni problem kao od sale.

tako je djindjic, doktor nauke, izjavljivao da je kosovo pitanje demokratije! ha, ha, ha sve je shebo kossovo resio nije.

dos je postavio hiljade maldih sa diplomama na odgovorna mesta, od opstine sve do vlade. i ? nista dobro, kriv cucrac su svi oni. ovciji

tako da radije politicki preferiram, podrzavam i glasam za nekog obicnog gradjanina, ali postenog i vrednog, nego mladjanu dos lopuzu.

pravim iznzinjerima ds ne pada na pamet, to svako zna

dvopek jedem skoro redovno, jaja onako, ne bas redovno. ali hvala

to sto vam se prividja sns , nije moja krivica. svega se bojite, naroda najvise

Poslednja izmena:
:lol: NE MOGU DA VERUJEM, PA OVAJ U TOMOVIMA:

[QUOTE=sveverina;31451947]да поновим, пошто ти размишљаш у капиталистичком духу. Људи се баве науком ради задовољства, не ради профита. Зато добар део њих остаје у Србији. Има и оних који протестују, који су капиталисти и на њихову жалост нису могли да се домогну запада[/QUOT

ZA TVOJU INFORMACIJU, SVI MI ODAAAAVNOOOO ŽIVIMO U KAPITALIZMU!

:lol: U KOJU SI SE TI VREMENSKU MAŠINU ZAGLAVIO, RECI, MOLIM TE :lol:

Poslednja izmena:
To je ta Vuciceva Srbija,svuda se pamet ceni i postuje,samo se ovde nipodastava....:bljak:

И сад ја треба да му платим што он тобоже нешто истражује и мућка нешто у неким епруветама. Свагде у свету наука сарађује са привредом и привреда плаћа научнике. Рецимо њихови институти би могли да се баве неким истраживањима који би финансирали стране фирме. Може доста тога да се уради. Треба држава Србија још да донира њихово усавршавање и кад је довољно научио оде на запад. Србија је ишколовала стотине хиљада људи који сада раде за западне земље . Она инвестира други то користи

И сад ја треба да му платим што он тобоже нешто истражује и мућка нешто у неким епруветама. Свагде у свету наука сарађује са привредом и привреда плаћа научнике. Рецимо њихови институти би могли да се баве неким истраживањима који би финансирали стране фирме. Може доста тога да се уради. Треба држава Србија још да донира њихово усавршавање и кад је довољно научио оде на запад. Србија је ишколовала стотине хиљада људи који сада раде за западне земље . Она инвестира други то користи

Zasto bi osnovno i srednje obrazovanje bilo besplatno,daj da uvedemo samo privatne osnovne i srednje skole,pa neka se skoluje samo onaj ko ima para.....
Ulaganje u znanje je veoma isplatljivo i korisno,samo sto to ova drzava nece ili ne moze da shvati.......

Sta vam stavljaju u te sendvice......:think:

ај објасни мени само једно. Због чега Србија треба да плаћа школовање будућих страних стручњака(јасно је ко дан да они само чекају да оду на запад). Можеш да истражујеш за стране фирме . Наравно мораш да будеш научник од угледа, не који иде на радно место да испија кафе, а такав је огроман број. Испијање кафе није научни рад. Добро може и то да буде научни рад, али код нас тај научни рад траје већ деценијама

ај објасни мени само једно. Због чега Србија треба да плаћа школовање будућих страних стручњака(јасно је ко дан да они само чекају да оду на запад). Можеш да истражујеш за стране фирме . Наравно мораш да будеш научник од угледа, не који иде на радно место да испија кафе, а такав је огроман број. Испијање кафе није научни рад. Добро може и то да буде научни рад, али код нас тај научни рад траје већ деценијама

Da li si se nekad zapitao zasto neko bezi iz Srbije?.......Sta je ova drzava uradila za mlade i pametne ljude....Daju se ogromne pare sportistima kada naprave uspeh a osvajacima medalja na raznim takmicenjima iz matematike,informatike mrvice......
U nauku i znanje se mora ulagati,pametni ljudi moraju da upravljaju drzavom.....znanje i kultura mora da se stavi na prvo mesto....Drzava mora da spreci odliv pametnih iz Srbije....

:lol: Molim te nastavi da repliciraš, niko bolje od tebe ne ruši Vučićev i SNS rejting, ama baš niko! I treba da te plati, evo od srca mu predlažem, bar duplo više od ostalih! :lol:
:lol: Jeva čekam da popodne otvorim komp i pročitam šta si napisao, to se, veruj, teško pronalazi!
:lol:
:lol: O, Bože, odbijam svaku pomisao da sa ovakvim delim bilo šta, voljenu Srbiju osobito!

:lol:

- - - - - - - - - -

:lol: NARODE, ČITAJTE OVO, NEMA BOLJEG DOKAZA KO NAM DRŽAVU VODI :lol:
Већина вас не капира како функционише наука на западу. Тамо већина истраживања ради за привреду. И јака привреда плаћа научнике, а они рецимо за те паре развију неки сензор за рецимо детекцију покрета. И сад рецимо фирма која производи те сензоре има зараде од свог инвестирања у истраживачки рад. Држава је такође задовољна јер је та фирма платила порез и она сад може да да новце и научницима. Зашто да неко финансира начнике од којих друштво нема никакве користи. И реално чему ова хиперпродујкција наводних научника, а честитог и доброг занатлију не можеш да нађеш

- - - - - - - - - -

Da li si se nekad zapitao zasto neko bezi iz Srbije?.......Sta je ova drzava uradila za mlade i pametne ljude....Daju se ogromne pare sportistima kada naprave uspeh a osvajacima medalja na raznim takmicenjima iz matematike,informatike mrvice......
U nauku i znanje se mora ulagati,pametni ljudi moraju da upravljaju drzavom.....znanje i kultura mora da se stavi na prvo mesto....Drzava mora da spreci odliv pametnih iz Srbije....
Шта је урадила и за старе и за честите људе који плаћају порез. Треба ја сад да дајем свој тешко заређени динар некоме што је добио медаљу.
ако неко освоји медаљу он није овојио за мене. Ја се од тога нећу угрејати. Привреда на првом месту. Онда ће ти паметни наћи места и у привреди

Poslednja izmena od moderatora:
Већина вас не капира како функционише наука на западу. Тамо већина истраживања ради за привреду. И јака привреда плаћа научнике, а они рецимо за те паре развију неки сензор за рецимо детекцију покрета. И сад рецимо фирма која производи те сензоре има зараде од свог инвестирања у истраживачки рад. Држава је такође задовољна јер је та фирма платила порез и она сад може да да новце и научницима. Зашто да неко финансира начнике од којих друштво нема никакве користи. И реално чему ова хиперпродујкција наводних научника, а честитог и доброг занатлију не можеш да нађеш

- - - - - - - - - -

ако неко освоји медаљу он није овојио за мене. Ја се од тога нећу угрејати. Привреда на првом месту. Онда ће ти паметни наћи места и у привреди

Ti ces da mi objasnis kako funkcionise nauka na zapadu,radis za 1000 dinara i sendvic....
Zasto se daju tolike pare za sportste,kakve ja imam koristi od toga? Za sve ima para samo za kulturu,nauku i zdravstvo nema....

Ti ces da mi objasnis kako funkcionise nauka na zapadu,radis za 1000 dinara i sendvic....
Zasto se daju tolike pare za sportste,kakve ja imam koristi od toga? Za sve ima para samo za kulturu,nauku i zdravstvo nema....

Добро како ти мислиш да ради привреда. Даш паре у науку и она неком магијом створи новац. А од културе се не живи. Видели смо огроман број филмова који су финансирани од стране грађана Србије са изразито антисрпским карактером. И даље постоје бибилиотеке. Али опет их нико не посећује. Јел за то Вучић крив. Жути су довели државу на колена, деценије можда и векови биће потребни Србији да се санирају последице њихове владавине

Добро како ти мислиш да ради привреда. Даш паре у науку и она неком магијом створи новац. А од културе се не живи. Видели смо огроман број филмова који су финансирани од стране грађана Србије са изразито антисрпским карактером. И даље постоје бибилиотеке. Али опет их нико не посећује. Јел за то Вучић крив. Жути су довели државу на колена, деценије можда и векови биће потребни Србији да се санирају последице њихове владавине

E vidis ovo je glavni problem,zato je SNS ista kao i prosla vlast i ona pre nje i tako zadnjih 100+ godina.I zato je Srbija tu gde jeste,stalno krivimo nekog drugog za svoje neuspehe.Period od 3-4 godine je kratak i umesto da rade na tome da se situacija popravi u bilo kojoj sferi zivota obicnog gradjanina Srbije,makar za 1%,samo cujem kuknjavu oni pre nas su lopovi,sve su pokrali......Pa sta se radili sve ovo vreme,sta je uradjeno za vreme vase vladavine?Konretno sta je uradjeno,sem sto ste smanjili plate,da li je gradjanin Srbije bolje zivi ili je Srbija postala bolje mesto za zivot,smanjena korupcija.........Sta je uradjeno po pitanju privrede,postajemo polako djubretarska radna snaga zapada,ljudi rade za 20 hiljada........Srbija je mala drzava da bi bila drzava jeftine radne snage,jedino nauka i naravno kultura moze da bude pokretac ove drzave.....

Botovi pate od lazne amnezije. "Zaboravili" su kako su njihove vodje ratovale protiv nato pakta, bombardovanje, 20 godina sankcija...

E vidis ovo je glavni problem,zato je SNS ista kao i prosla vlast i ona pre nje i tako zadnjih 100+ godina.I zato je Srbija tu gde jeste,stalno krivimo nekog drugog za svoje neuspehe.Period od 3-4 godine je kratak i umesto da rade na tome da se situacija popravi u bilo kojoj sferi zivota obicnog gradjanina Srbije,makar za 1%,samo cujem kuknjavu oni pre nas su lopovi,sve su pokrali......Pa sta se radili sve ovo vreme,sta je uradjeno za vreme vase vladavine?Konretno sta je uradjeno,sem sto ste smanjili plate,da li je gradjanin Srbije bolje zivi ili je Srbija postala bolje mesto za zivot,smanjena korupcija.........Sta je uradjeno po pitanju privrede,postajemo polako djubretarska radna snaga zapada,ljudi rade za 20 hiljada........Srbija je mala drzava da bi bila drzava jeftine radne snage,jedino nauka i naravno kultura moze da bude pokretac ove drzave.....
Како наука? Зар ви заиста мислите да ако се милијарде уложе у науку да ће Србија да процвета. Вучић има јаку жељу и вољу да се Србија развије, али тајкуни су ти који контролишу велики сегмент нашег друштва. Па преко тајкунског лобија је уништена наша привреда , јер су они само увозили док су наше фирме пропадале. Одакле повисити плате. Прво је потребно победити тајкуне јер они сав новац узимају за себе, пљачкају још увек уз помоћ домаћих издајника нашу дивну земљу.

- - - - - - - - - -

Botovi pate od lazne amnezije. "Zaboravili" su kako su njihove vodje ratovale protiv nato pakta, bombardovanje, 20 godina sankcija...

Милошевић,је едан од највећих државника, ако не и највећи који је био на власти у Србији. Пробао је да се бори да сачува Крајину РС, Косово. Није могао јер се цео западни свет успротивио српском народу. И прогнао га са вековних огњишта. Оно што ни Турци нису урадили, урадили су наши западни пријатељи, предвођени жутима

Како наука? Зар ви заиста мислите да ако се милијарде уложе у науку да ће Србија да процвета. Вучић има јаку жељу и вољу да се Србија развије, али тајкуни су ти који контролишу велики сегмент нашег друштва. Па преко тајкунског лобија је уништена наша привреда , јер су они само увозили док су наше фирме пропадале. Одакле повисити плате. Прво је потребно победити тајкуне јер они сав новац узимају за себе, пљачкају још увек уз помоћ домаћих издајника нашу дивну земљу.

- - - - - - - - - -

Tako sto ce Srbija poceti da proizvodi npr.cipove ili mobilne telefone,a ne jeftine italijanske kupace kostime ili gace...Tajkuni postoje svuda i drzava ima mehanizme da ih stavi pod kontorlu samo ako postoji volja...Zasto npr.Vozd ima u vladi te domace izdajnike,ko mu je sastavljao vladu?....

- - - - - - - - - -

Tako sto ce Srbija poceti da proizvodi npr.cipove ili mobilne telefone,a ne jeftine italijanske kupace kostime ili gace...Tajkuni postoje svuda i drzava ima mehanizme da ih stavi pod kontorlu samo ako postoji volja...Zasto npr.Vozd ima u vladi te domace izdajnike,ko mu je sastavljao vladu?....
И једна кина производи мобилне телефоне, опет не живе ко цареви. И мислиш да је чип једноставно произвести. Ви би одмах хи тек. Један самсунг је прво правио јефитне волкмене и крш електронику да би данас био то што јесте. Од малог се почиње . Прво борба против тајкуна и корупције , а она може да потраје. Колики је њен ниво, можда и вековима

И једна кина производи мобилне телефоне, опет не живе ко цареви. И мислиш да је чип једноставно произвести. Ви би одмах хи тек. Један самсунг је прво правио јефитне волкмене и крш електронику да би данас био то што јесте. Од малог се почиње . Прво борба против тајкуна и корупције , а она може да потраје. Колики је њен ниво, можда и вековима

http://i.giphy.com/l0GtIY3gd3RbDuVlC.gif

Римско царство се градило вековима. И данас су нам у наслеђе оставили доста тога. Тако и ми треба да градимо Србију вековима да нашим наследницима , а и целом човечанству оставимо део нашег народног стваралаштва и културе . Наш народ је рекао што је брзо то је и кусо. Ове године је раст економије око 1 % . Следеће већ 2 и за неких 50 -100 година можемо имати развијену земљу . Онакву какву смо одавно замишљали

- - - - - - - - - -

Индустрализација једне земље је дуг и болан период. Једним Британцима је било потребно преко 100 година. Немци су то урадили за 50-ак година

:lol: Nije vezano za vladu, ali jeste za mentalno zdravlje svih nas:

KONAČNO REŠENJE: Od sledeće nedelje zabranjeno emitovanje SVIH rijalitija pre 23 sata!

Zabrana-znak.jpg

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) odlučilo je na današnjoj sednici da zabrani emitovanje svih rijaliti programa u Srbiji pre 23 sata.[/h]„Danas smo na sednici doneli preporuku, a već sutra sastavićemo striktno uputstvo u kojem će emiterima biti naloženo da rijaliti programe emituju isključivo posle 23 sata, sa oznakom 18 plus. Uputstvo će biti obavezujuće i stupiće na snagu početkom sledeće nedelje“, kaže Goran Karadžić iz REM.“Na taj način spasićemo ranjivu grupu, a to su deca i maloletnici jer će ti programi nositi oznaku 18, odnosno biće preporučemo da ih gledaju samo punoletni“, rekao je Karadžić.On je ukazao da je takva odluka doneta jer emiteri do sada nisu na pravi način odgovarali na opomene i preporuke da svoje rijalitije prilagode uzrastu od 12 godina.Podsetimo, osnovni javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je inicirao obustavu emitovanja „Farme“ i pokrenuo istragu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilja u istom rijalitiju, nije reizabran na tu funkciju.Kako je objavljeno na sajtu Državnog veća tužilaca (DVT), tužilac Jovanović nalazi se na petom mestu rang-liste tog tužilaštva, koje je donedavno, prema ocenama nadležnih u srpskom pravosuđu, vodio besprekorno!

Koja laz! I dalje se emituje danju!

Back