Успеси Вучићеве владе

Sada je jasno kako smanjuju nezaposlenost. Zaposljavaju nesposobne kadrove, a mladi beze iz Srbije. Pametni ljudi, koji i te kako se brzo snadju u inostranstvu i najbitnije, cenjeni su. Za razliku od ovih koji kazu da za tri nedelje mogu da postanu doktori. Za mene je to bio vrh bezumlja na koji sam naisao u ovih 42 godine. Moracu da ga kopiram i serujem. 7of9 eto imaces sansu da i ti postanes popularan kao najveci glu..k.

A kad evo ovaj primer, zaposliš mladog diplomiranog ekonomistu ili onog malog iz pazara koji ima prvo radno mesto direktora to je užas, grozota a kad odu napolje onda su mladi pametni sposobni ljudi, cenjeni ... :lol:

Pravi si LICIMUR !!! :lol:

A kad evo ovaj primer, zaposliš mladog diplomiranog ekonomistu ili onog malog iz pazara koji ima prvo radno mesto direktora to je užas, grozota a kad odu napolje onda su mladi pametni sposobni ljudi, cenjeni ... :lol:

Pravi si LICIMUR !!! :lol:

Naravno da nisi u stanju da shvatis. Rekao sam mladi pametni ljudi, ne primitivci iz SNSa. Sigurno kada bi vi otisli napolje ne bi vam dali ni wc da cistite.

To je apsolutno tačno.

Ne smeta mi kad konobar avanzuje ali smeta kad ga rukopolože direktno na posao za koji ne da nije sposoban već je izvesno da će da napravi tešku pizdariju.

Očito se radi o tipu bez integriteta koji je spreman da se zarad uspona na socijalnoj lestvici najstrašnije prostituiše. Farmerke su fine dame u odnosu na ovakve moralne bednike.
.

Ценим да ће овај лик ускоро добити посао при неком министарству.

zika-obretkovic-dokumentarac-1342174901-185215.jpg

Sumnjam. Žika je suviše urban lik po kriterijumima SNS kadrovskih komesata.

Piksi ima veće šanse.

Стварно је пародија с овима на власти. Не знам да ли су направили једну корисну ствар ( не рачунам оне што иду по инерцији, сервисирање и сл ) по државу и грађане. Само једну а да је у вези са економијом, унутрашњом и спољном политиком.

sada sam bot kada sam mu pljunuo njegove reči u liceiz toga dokumenta koji je priložen lepo se vidi da je čovek diplomirani ekonomista - o bože šta li rade takvi u upravnom odboru -sramotaaaaaa , mrš stoko doktorska bre....

Ima 26 godina, konobarisao i on je veliki medijski strucnjak, a od medija je samo video internet gde ostavlja glupe komentare koje mu je neko drugi napisao, koji je na istom nivou kao on.:zima2:

On ce sigurno postati drzavni sekretar. Ima puno F dijagnoza, tako da se uklapa u srukturu.

Zapravo mislim da bi njegovo učešće u vlasti povećalo kvalitet njenog rada.

Piksi bar zna kako da izađe na ulicu i zaradi za tri obroka.

F ekipa u Vladi bez dana radnog staža ni to ne ume.

Da nisu na vlasti Piksi bi ih pokidao na slobodnom tržištu.

Back