Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.649
Да није неки род са овим:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar ti izvor, skoro ko Tabloid .Kako te bre nije sramota, nemaš dostojanstva ...
![]()

Ja mislim da vecini najvise smeta upravo to sto je ex konobar.
Jer zaboga, kako to moje dete nema posao, a ja sam ugledna lekarka, a muz mi arhitekta, a tamo neki golja i seljace u UO RTS-a?!

Deluje mi logicnije da ljudi ospore nacin izbora clanova UO, nego neciji posao, ali ajde to su ipak Ustanici.
Zato ni nema opozicije.![]()
Ja apsolutno nemam ništa protiv pružanja prilike ljudima ali moraš priznati da je mogao da počne od nečeg skromnijeg.
Ali ne. Kompleks ga nagoni da postane bezumno oruđe vlasti i donosi odluke o stvarima o kojima nema blage veze.
To je inače zla kob SNSa.
Ja apsolutno nemam ništa protiv pružanja prilike ljudima ali moraš priznati da je mogao da počne od nečeg skromnijeg.
Ali ne. Kompleks ga nagoni da postane bezumno oruđe vlasti i donosi odluke o stvarima o kojima nema blage veze.
To je inače zla kob SNSa.
Да није неки род са овим:
To sto ti pricas ne iznad svih partija. To je odlika Srbije.
Ne to je odlika vasih clanova i glasaca. Nemoj celu Srbiju poistovecivati sa SNSom za koga je glasalo 25% od ukupnog broja glasova.

Svi imaju šamsu da se zaposle. Ulični prodavac = Predsednik opštine, konobar = UO, baštovan = ministar vojni, Cica = Guverner, grobar = predsednik...dobro je to.
Šta ima novo na Farmi?![]()
Znaci, mislim, znaci, ovaj znaci izgleda.
Samo potpunog jadnika mogu da obraduju ovakve vesti.
Drdoktoru i svasticicu je krivo sto je decko lep, a oni ruzni!
Drdoktoru i svasticicu je krivo sto je decko lep, a oni ruzni!

Jasno je na šta ciljaš ali mislim da grešiš.
U ovoj zemlji ne postoje realna radna mesta i realni stručnjaci.
Ko je imao debelu vezu dobio je priliku da se uvali u neku dobrostojeću firmu i tu dugo parazitira promovišući seba kao nezamenjivog stučnjaka.
Da nije imao tu vezu završio bi kao grobar, konobar ili ulični prodavac.
Tako da po mom mišljenju prethodno zanimanje ne diskvalifijuje čoveka za naredni posao.
Problem je što oni direktno sa štajge uleću na partjskom talasu u upravne odbore i unose u njih manire sa štajge a kasnije zaposle i koleginice sa štajge.
Zahvaljujući tom trendu Stbija i jeste postala štajga-republika.
Savetnice su materijalni dokaz za tu konstataciju.
Nisam ti ja kriv sto nisi mogla da prodjes kao starleta koja lako klekne, nego moras da giljas po tastaturi i da jedes sendvice koji ti uticu na mozak.
I tebi je krivo što nikada nećeš postati savetnica.![]()

Problem je što je sadašnja garnitura užasno nesposobna a dovlače iste takve u ogromnim količinama. Šta vredi što su kamerman i tonac odlični u svom poslu kad im je rukovodstvo nesposobno i šalje ih da snimaju Vulina kako svečano otvara lift.
Žutarama je moto bio: "Kradi" a naprednima: "Otimaj".

Problem je što je sadašnja garnitura užasno nesposobna a dovlače iste takve u ogromnim količinama. Šta vredi što su kamerman i tonac odlični u svom poslu kad im je rukovodstvo nesposobno i šalje ih da snimaju Vulina kako svečano otvara lift.
Žutarama je moto bio: "Kradi" a naprednima: "Otimaj".
Ruzni, ruzni.

ajd, napisite nesto brzo,pre nego sto i ovu temu zatvore.
Ali ovo su pojedinacne misli,u filozofskom ruhuTo je apsolutno tačno.
Ne smeta mi kad konobar avanzuje ali smeta kad ga rukopolože direktno na posao za koji ne da nije sposoban već je izvesno da će da napravi tešku pizdariju.
Očito se radi o tipu bez integriteta koji je spreman da se zarad uspona na socijalnoj lestvici najstrašnije prostituiše. Farmerke su fine dame u odnosu na ovakve moralne bednike.
da ima diplomatski pasos, sa je neki funkcioner kresne i napravi dete i da se onda izivljava. san jedne botkinje.![]()

Sustina je da nije konobar avanzovao.![]()
Sada je jasno kako smanjuju nezaposlenost. Zaposljavaju nesposobne kadrove, a mladi beze iz Srbije. Pametni ljudi, koji i te kako se brzo snadju u inostranstvu i najbitnije, cenjeni su. Za razliku od ovih koji kazu da za tri nedelje mogu da postanu doktori. Za mene je to bio vrh bezumlja na koji sam naisao u ovih 42 godine. Moracu da ga kopiram i serujem. 7of9 eto imaces sansu da i ti postanes popularan kao najveci glu..k.