sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
Ma Aca je pravo forumaško dete,odgojen u najboljim uslovima i snabdeven ogromnim iskustvom forumaške javnosti. 8-) I ne treba da čudi njegov napredak u socijalnom i društvenom pogledu. 8-) bravo aco... :razz:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Lepo sam prolazio, i proso pored nje, i onako sam mrtav ladan rekao "i ju sto si ti lepa" kao da joj se divim ali kao i da nema sanse kod mene, a posle se udaljio ali tako da mogu da je vidim.
Zenska sujeta je odradila svoje.....
W.A.S.P.:ooooooooooooooo da, jos ako je ovo ona na slicici onda da pocnemo da je spopadamo![]()
Lepo sam prolazio, i proso pored nje, i onako sam mrtav ladan rekao "i ju sto si ti lepa" kao da joj se divim ali kao i da nema sanse kod mene, a posle se udaljio ali tako da mogu da je vidim.
DAj detljno kako si to uradiJo, hocu i ja tako...![]()
Lepo sam prolazio, i proso pored nje, i onako sam mrtav ladan rekao "i ju sto si ti lepa" kao da joj se divim ali kao i da nema sanse kod mene, a posle se udaljio ali tako da mogu da je vidim.
Opet sam ZABRLJO, tacnije dobio izliv iskrenosti. Lepo pocnem igru, nevin ja, nebi ti ja nista, kako si ti fina ovo ono, KLASICNO ONO STO VOLE SRPSKE DEVOJKE, da lazes ko pas. Ali ne lazi vraze.
Na kraju sam se ipak vratio starom ponasanju, i prostro se.
I naravno zgazila me ko bubasvabu.
bravooLepo sam prolazio, i proso pored nje, i onako sam mrtav ladan rekao "i ju sto si ti lepa" kao da joj se divim ali kao i da nema sanse kod mene, a posle se udaljio ali tako da mogu da je vidim.
Opet sam ZABRLJO, tacnije dobio izliv iskrenosti. Lepo pocnem igru, nevin ja, nebi ti ja nista, kako si ti fina ovo ono, KLASICNO ONO STO VOLE SRPSKE DEVOJKE, da lazes ko pas. Ali ne lazi vraze.
Na kraju sam se ipak vratio starom ponasanju, i prostro se.
I naravno zgazila me ko bubasvabu.
Ništa meni nije jasno, imao je pokušaj
zicer i nije iskoristio ili šta?![]()
nisi valjda rekao IJU...k'o tetka neka!![]()
auu, nikad od tebe j.bach nece biti!