Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Pobornica tradicionalnih vrednosti poput mene, smatrace da je uspesna veza, ona koja se zavrsava brakom. Brak, puno dece i srecna porodica. Naravno, ne vestacki. Sta je za vas uspesna veza?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobornica tradicionalnih vrednosti poput mene, smatrace da je uspesna veza, ona koja se zavrsava brakom. Brak, puno dece i srecna porodica. Naravno, ne vestacki. Sta je za vas uspesna veza?![]()
Kada neko raskine i kaze: "Imali smo uspesnu vezu." Cemu raskid? Ako se neko venca i dobije puno dece, onda je to uspesna veza, zar ne? Ta veza traje do kraja zivota.![]()
Neki izrode decu s nekim, i posle 20 god. shvate da je to bila greska.
Neki budu u vezi 6 mes. na pr. I krenu razlicitim putem.... ali su srecni zbog tog vremena koje su proveli zajedno
Razumem te s tvoje tacke gledista~~~
To mi ej tako povrsno i odvratno. IZgubljenih sest meseci. Tako mogu da sedim i da jedem sladoled sest meseci i nista da ne radim i da kazem da sam uspesno provela sest meseci. To je izgubljenih sest meseci.![]()
To mi ej tako povrsno i odvratno. IZgubljenih sest meseci. Tako mogu da sedim i da jedem sladoled sest meseci i nista da ne radim i da kazem da sam uspesno provela sest meseci. To je izgubljenih sest meseci
Nesto se i nauci za tih sest meseci, nisu izgubljeni.
Da ne izgubis narednih sest meseci.![]()