Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.678
Negde?
Iza 7 mora i 7 gora?
Iza 7 mora i 7 gora?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još uvek smo u bajkama.Generalno ili?
Kao i u bajci - postoje?
To je tema?Još uvek smo u bajkama.
Možemo i da izađemo iz iste.To je tema?![]()
Naravno.Možemo i da izađemo iz iste.
Zavisi od doba dana i potreba. Da li hranim telo ili dušu.Lutaš, bebo?
Po pijaci, a ne po klubovima - nadam se
...![]()
Naravno.
Sloboda izbora i ravnipravnist je ključna na ovoj temi?
Paralale radi, pinokioMožemo i da izađemo iz iste.
Za lepotu i neke tamo dokaze ne bih ustala ni iz fotelje ali zbog ljubavi bih pojela i pihtije ako treba. Šta je 7 mora i 7 gora za jednu ljubav? Sitnica.Paralale radi, pinokio
(anik ti besedi da voliš bajke?)
Da li bi prešla 7 mora i 7 gora zbog uspavano princa?
Udovoljila svim nerealni zahtevima njegovog babe, da bi se dokazala i pokazala kao vredna, da bi zaslužila ljepotu?
Oh?Za lepotu i neke tamo dokaze ne bih ustala ni iz fotelje ali zbog ljubavi bih pojela i pihtije ako treba. Šta je 7 mora i 7 gora za jednu ljubav? Sitnica.
O ne, ljubav je bezuslovna.Oh?
Ljubiš, 'nači, bez dokaza i vrednovanja?
Ne vrednujemo li i samu ljubav, kroz neke kvalitete:
To da li stiže da ode i na pijac, subotom?
Da li ljubi kajmak i mladi luk?![]()
Da li je?O ne, ljubav je bezuslovna.
Da li je i to bajka, veća od svih, koja "provejava" kroz sve?O ne, ljubav je bezuslovna.
Prava da.Da li je?
Dokazano nije bajka. U njoj odnos mora biti ravnopravan.Da li je i to bajka, veća od svih, koja "provejava" kroz sve?
Sa jedinom razlikom - da muškarci moraju da je dokazuju, prelazeći prepreke?
Ne pišem kao supermood. Moderišem kao supermood.Pričano generalno, pinokio.
Savim je sigurno da si ti bastion "svetla" i vrline, kao supermood?
U to se ne sumnja.
Dokazano je i sve..![]()
Lep je što si stupila van okvira?Ne pišem kao supermood. Moderišem kao supermood.
Ma da, vazda mimo svijeta.Lep je što si stupila van okvira?
Ja sam, samo, provokator?![]()
Je li istina da su Djepeto i Pinokio bili u ljubavnoj vezi....i da je tokom jedne svadje Pinokio uleteo kitu u usta...te da ga je stolar spasao vicuci " Neee kitu u usta".... na sta mu je ovaj odgovorio...."Necu,ako ces malo da mi odeljes....hm..znas...nos ..." ???Nego, nešto mi pade na um... zar Bella ne spašava Zver i vraća ga u oličje princa?
Pa i ona Hermiona, koliko puta je spasila 2 tupavca Harija i Rona?
Ja znam samo za jednu Kolodijevu verziju, ne znam čiju si ti čitao, ili možda i gledao!Je li istina da su Djepeto i Pinokio bili u ljubavnoj vezi....i da je tokom jedne svadje Pinokio uleteo kitu u usta...te da ga je stolar spasao vicuci " Neee kitu u usta".... na sta mu je ovaj odgovorio...."Necu,ako ces malo da mi odeljes....hm..znas...nos ..." ???![]()