Uspavani lepotan.

Paralale radi, pinokio
(anik ti besedi da voliš bajke?)
Da li bi prešla 7 mora i 7 gora zbog uspavano princa?
Udovoljila svim nerealni zahtevima njegovog babe, da bi se dokazala i pokazala kao vredna, da bi zaslužila ljepotu?
Za lepotu i neke tamo dokaze ne bih ustala ni iz fotelje ali zbog ljubavi bih pojela i pihtije ako treba. Šta je 7 mora i 7 gora za jednu ljubav? Sitnica.

Nego, nešto mi pade na um... zar Bella ne spašava Zver i vraća ga u oličje princa?

Pa i ona Hermiona, koliko puta je spasila 2 tupavca Harija i Rona?
Je li istina da su Djepeto i Pinokio bili u ljubavnoj vezi....i da je tokom jedne svadje Pinokio uleteo kitu u usta...te da ga je stolar spasao vicuci " Neee kitu u usta".... na sta mu je ovaj odgovorio...."Necu,ako ces malo da mi odeljes....hm..znas...nos ..." ??? :whistling::whistling::whistling:

Je li istina da su Djepeto i Pinokio bili u ljubavnoj vezi....i da je tokom jedne svadje Pinokio uleteo kitu u usta...te da ga je stolar spasao vicuci " Neee kitu u usta".... na sta mu je ovaj odgovorio...."Necu,ako ces malo da mi odeljes....hm..znas...nos ..." ??? :whistling::whistling::whistling:
Ja znam samo za jednu Kolodijevu verziju, ne znam čiju si ti čitao, ili možda i gledao! :zper:

Back