Услов за посао: Да нису из Бангладеша, Пакистана и четници из Ниша

Što?

Pa bar su bili iskreni - pogotovo sveze "četnika iz Niša" To je tipični cro mozak, koji misli da što se južnijeg mesta u Srbiji seti, tamo je GARANT veća koncentracija četnika. Smejurija, ali mnoge stvari iz cro su smejurija, usled njihovih predrasuda, frustracija i elementarne neobrazovanosti.

Opet, bar su bili iskreni. Oni koji su tokom rada u cro dobijali batine kad bi rvati prepoznali odakle su - bilo bi im draže da su ovako iskrene informacije imali pre nego su se u taj pakao uopšte zaputili. Ja podržavam ovakvu vrstu oglasa. Štaviše, predlažem jednu još bolju, za OBE strane:

"Ne primamo aplikacije za: migrante, Rome, Ruse, Crnce, pse i Srbe."
I svi sretni.

Jel pošteno?
Nije posteno i Bosance ,radni narod Crne Gore necu ni da spominjem .

269903613_375273337380039_1650514913686779212_n.jpg

За неку годину ће тражити четнике из Ниша, али их неће бити.

Među nama, tačno me boli u predelu prepona šta će Hrvati tražiti, i šta im treba... :lol:

Kad neko traži posao u Hrvatskoj, pored Slovenije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke...znači da taj ni u Srbiji nije ni za *****.

Među nama, tačno me boli u predelu prepona šta će Hrvati tražiti, i šta im treba... :lol:

Kad neko traži posao u Hrvatskoj, pored Slovenije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke...znači da taj ni u Srbiji nije ni za *****.
Боље је да им прво убацимо своје људе, па када кренемо на српски Аграм, да има ко да нас дочека са цвећем.

Само нишки четници су забрањени, остали четници могу да конобаришу по НДХ.
Јел' је то овај Жика кога у Сомбору бије ко како стигне?

Žika Gojković napadnut u Somboru​

M.M. vređao i nasrtao na predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije.
Sinoć je u Somboru napadnut doskorašnji narodni poslanik Žika Gojković. Kako je objavila Srbija danas, što je potvrđeno i SOinfo.org portalu, do incidenta je došlo ispred prodavnice kada je jedan crnogorski državljanin od ranije poznat policiji, uputio niz uvreda predsedniku POKS-a. SOinfo.org je obavešten da se radi o M.M. sa prebivalištem u Somboru, koga je ovdašnja javnost upoznala još polovinom devedesetih godina, kao čelnika lokalnog fudbalskog kluba.
- Ušao sam u radnju da kupim cigare i naleteo sam na čoveka koji me je provocirao. Iako su žena i deca bila u kolima, i po izlasku je nastavio da me provocira. Napao me je fizički morao sam da odgovorim i da se branim. Ne volim nasilje ni u kom obliku i protiv njega sam. Čovek koji me je napao je crnogorski državljanin, čovek iz kriminalnog miljea, poznat je policiji gde je više puta evidentiran. On je za glavu viši od mene i dosta krupniji - rekao je lider POKS za Srbija Danas.
SOinfo.org portalu je iz policije potvđeno da se incident dogodio, kao i da će protiv učesnika biti podnete prekršajne prijave. Niko nije ozbiljnije povređen.

Back