Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.157
Vlasnik se za godinu dana javlja iz Irske, dobra lova u skladistu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije posteno i Bosance ,radni narod Crne Gore necu ni da spominjem .Što?
Pa bar su bili iskreni - pogotovo sveze "četnika iz Niša" To je tipični cro mozak, koji misli da što se južnijeg mesta u Srbiji seti, tamo je GARANT veća koncentracija četnika. Smejurija, ali mnoge stvari iz cro su smejurija, usled njihovih predrasuda, frustracija i elementarne neobrazovanosti.
Opet, bar su bili iskreni. Oni koji su tokom rada u cro dobijali batine kad bi rvati prepoznali odakle su - bilo bi im draže da su ovako iskrene informacije imali pre nego su se u taj pakao uopšte zaputili. Ja podržavam ovakvu vrstu oglasa. Štaviše, predlažem jednu još bolju, za OBE strane:
"Ne primamo aplikacije za: migrante, Rome, Ruse, Crnce, pse i Srbe."
I svi sretni.
Jel pošteno?
Мислиш поцрцаће сви!За неку годину ће тражити четнике из Ниша, али их неће бити.
За неку годину ће тражити четнике из Ниша, али их неће бити.
Боље је да им прво убацимо своје људе, па када кренемо на српски Аграм, да има ко да нас дочека са цвећем.Među nama, tačno me boli u predelu prepona šta će Hrvati tražiti, i šta im treba...
Kad neko traži posao u Hrvatskoj, pored Slovenije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke...znači da taj ni u Srbiji nije ni za *****.
Narocito za one sto jos imaju pradedinu ikonu na tavanu.za Hrvate su svi Srbi cetnici i cigani
Jel ti smeta na rasnom nivou?Svaki biznis pre svega misli o svom profitu. Ako će gosti trošiti više para ako ih služi sisata purgerka nego četnik iz Niša, onda je to sasvim opravdan zahtev.
Pravda za vlasnike.
Не може!Mogu li da se prijave četnici vojvode Žike Gojkovića iz Sombora?
Četnici iz Niša mi smetaju na olfaktornom nivou.Jel ti smeta na rasnom nivou?
Nisam dobro postavio pitanje, pardon, jel ti smeta kada neko ne zapošljava ljude na osnovu rase?Četnici iz Niša mi smetaju na olfaktornom nivou.
Četnici iz Niša mi smetaju na olfaktornom nivou.
Само нишки четници су забрањени, остали четници могу да конобаришу по НДХ.Mogu li da se prijave četnici vojvode Žike Gojkovića iz Sombora?
Iskreno, smeta mi kada neko uopšte koristi pojam "rase" u kontekstu ljudi.Nisam dobro postavio pitanje, pardon, jel ti smeta kada neko ne zapošljava ljude na osnovu rase?
Lepo si izbegao odgovor na pitanje.Iskreno, smeta mi kada neko uopšte koristi pojam "rase" u kontekstu ljudi.
To više priliči kučićima.
Mislim da nisi razumeo.Lepo si izbegao odgovor na pitanje.
Samo mi smeta vas 4% Gorana Davidovića, sa ostalih 96% zaista nemam nikakav problem.Tebi smetaju Srbi generalno.
Samo mi smeta vas 4% Gorana Davidovića, sa ostalih 96% zaista nemam nikakav problem.
Tako da ovo "generalno" ne može da stoji, pošto je u pitanju jako mali procenat.
Јел' је то овај Жика кога у Сомбору бије ко како стигне?Само нишки четници су забрањени, остали четници могу да конобаришу по НДХ.
Pa normalno,ko' voli bugarase?Ne znam, čak i ja više volim Purgerke nego četnike iz Niša.
Iz inata idem u piceriju kad me put nanese u Samobor, da pružim ruku vlasniku, i da kažem "samo oštro, dobri čovječe".