*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve Pravoslavne crkve, koje su usvojile novi-kalendar, slave BOZIC 25 DECEMBRA A USKRS PO "STAROM" KALENDARU!!!Isto kao Srpska,Ruska... pravoslavna. crkva!
i svakako, SRECAN USKRS![]()
Ja sam ateista i ne vjerujem u te gluposti i bajke za malu djecu...:rolleyes:

Tuga brte........., dali zna Dino ovo?
Srecan Uskrs svim pripadnicima katolicke veroispovesti.
Ali, ne mogu da ostanem ravnodusan i da ne primetim da sam danas zapazio vest na HRT 1 da ce Perkovic, poznatiji kao Tompson, ucestvovati na Uskrsnjem koncertu. On je pored jos jednog ucesnika, pored mnogi koji ce ucestvovati, posebno istaknut.)
samo da obavestim...ljude u Srbiji i one koji su pratili njegov lik i delo....
danas na uskrsni ponedeljak (po gregorijanskom kalendaru) je....
Preminuo Boris Dvornik
http://vijesti.hrt.hr/content/view/43073/10/
24. ožujka - Jedan od najvećih kazališnih, televizijskih i filmskih glumaca našeg vremena Boris Dvornik preminuo je u 69. godini života. Objavio je to Radio Dalmacija, pozivajući se na izvore iz splitske bolnice. Još nije poznato od čega je preminuo.
Boris Dvornik je glumac koji je hrvatsku filmsku, televizijsku, a potom i kazališnu scenu obilježio do te mjere da je ona bez njega gotovo nezamisliva. Iako se glumom počeo baviti još od osme godine, pravu karijeru počeo je ulogom u filmu Deveti krug F. Štiglica, koja mu je već na početku donijela veliku popularnost. Slijedila su desetljeća rada na filmu: Martin u oblacima, Prekobrojna, Most, Kad čuješ zvona, U gori raste zelen bor, Opklada, Licem u lice, Lito vilovito, Svanuće, Čovek nije tica, Čovik od svita, Konjuh planinom, Ljubav i poneka psovka, Bablje ljeto, Život je masovna pojava, Družba Pere Kvržice, Lov na jelene, Živjeti od ljubavi, Sutjeska, Hitler iz našeg sokaka, Letači velikog neba, Okupacija u 26 slika, Kiklop...
------------------
bio je najbolji hrvatski glumac ikada...neka mu je laka zemljica!
Neopisiva tuga u mom srcu!
hvalaPa,srećan ti Uskrs...i tebi,Alergična.
kako ...pa valjda zna...sin mu je...![]()
Molim lepo...pa kad nećeš sama da kažeš,moram da pogađam.hvala
vidim, "dubokoumno" samo mi objasni, odakle ti to???

ovo je jako lepa vest na današnji dan...da je bar više gradova kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj ...ali i šire uzelo da se jedne godine slavi po gregorijanskom jedne godine na primjer po julijanskom kalendaru![]()
Molim lepo...pa kad nećeš sama da kažeš,moram da pogađam.![]()
Iskoristiću priliku da svim formumašima, a i ostalim vernicima koji sutra slave Uskrs, poželim sve najbolje. Lepo provedite praznik!!
Ta nemojte kolega Laci,kolezinica Alergična je na naizmeničnoj talasnoj dužini...jedino je uvek priključena na 380V.Eto, draga koleginice, da se vi i ja jednom nađemo na veoma sličnoj talasnoj dužini. :wink:
Ako je tacan (tachniji) "katolichki" pa koji moj.... ovi opet zezaju ovaj narod u Srbiji.
Sestrice i braca Grci, kao noramalan svijet slavi....
Ja mislim da ovi nashi popovi stalno grijeshe...ali bash sve. Kada kazu bijelo ono je crno.
Evo, ti kalendari... potpuno su me zbunili sa Julijanskim i Gregorijanskim Kalendarom.
Ako je tacan (tachniji) "katolichki" pa koji moj.... ovi opet zezaju ovaj narod u Srbiji.
Sestrice i braca Grci, kao noramalan svijet slavi....
eh, da pitam nekoga u Srbiji koliko je sati ne bi mu vjerovao jer ...
ВАСКРШЊА ПОСЛАНИЦА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА II
- ГРЕГОРИЈАНСКИ КАЛЕНДАР 2008.
Ускрс, један од највећих хришћанских празника се поново ближи, којим обележавамо не само Страдање већ и Ускрснуће Нашег Господа Исуса Христа.
Овај празник је победа светла над тамом, живота над смрћу. Он је звезда водиља за све нас.
Морамо да се осврнемо на наша дела и наше мисли, будући да нисмо сами на овоме свету и да наши животи имају дубљи смисао.
Замолимо у нашим мислима и молитвама људе у овој земљи да се понашају одговорно и надајмо се да ће се и међународна заједница тако понашати. Урадимо шта можемо, колико год нам то способности дозвољвавају, за добробит наших вољених и за будућност Србије.
Тешка времена једном ће проћи. Сетимо се да је Христ патио на Голготи зарад свих нас. Сетимо се да смо сви ми деца Његова, а да је Његова жртва била поднета зарад нашег Спасења!
Памтимо Његов пут и трудимо се да постанемо бољи на сваки начин на који можемо, као појединци и као народ!
Христос васкрсе!
Ваистину васкрсе!
Na podforumu Politika? Prikladno za zelje i cestitke.
Evropa...iebiga...
dakica:Колико је мени познато грци славе Ускрс исто кад и сви православни верници.
Meni je najvažniji datum mog rodjenja, šta ćeš...
A Slavka 69 , sa mnom da se ljubi - nece