Nemir
Iskusan
- Poruka
- 6.305
Kad dotle dodje (sem u nekim izuzetnim slucajevima)...to je kraj .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wildchildren:normalno je da ako sam ljuta na njega da mi nece biti do seksa
ali to uopste nema veze sa nekom manipulacijom
TOTALNO TE PODRZAVAM!Kazanova:Isto kao i reci za neke starkelje koji navodno "sve placaju" a kresu najbolje ribe, u mozgu prave kretenke i misle da su pri tom neke, sto ih krese neki starkelja, pa im pri tom nesto i placa ( ali samo u pocetku, a i sta je njemu neki evro, kao da jedino njoj "placa"), balavi nad njima i na njih... ma kol'ko one mislile da izvlace korist, ipak na kraju bivaju iskoriscene (sto je covek stariji, sve manje osecanja ima, da ne kazem zelje za seksom koja se cesto pretvara u ljubav, pogotovo kod mladih)... To sve moze biti njen muz, mlad ili star... kao da su pare za nas muskarce neki problem. Ej, lutko, pa muz i otac nije isto. Otac plati i voli da da svom detetu, muz placa nesto samo da ne bi skretao paznju na sebe sta on radi.
I ovde je zakljucak, "slazem se" sa tobom da je muskarac inferioran, ali njega boli qurac sta zena misli, glavno je da se ne raspituje, istrazuje, sta taj inferiorko radi... A radi lutko mnogo gore, samo ti to ne znas. Muskarci drugacije koriste emocije.
Petar_Pan:Sta vas je novih na forumu...
Uskracuju i cao da kazu.![]()
Aham i po litru nekog zestog picca ponaosob da im poklonis... mislim to je obicaj...Nemir:Petar pancicu a jel' svima ponaosob trebam cao da kazem![]()
![]()
Uff... jesi ti sigurna u ovo.. ja mislim bas suprotno... al sta ja znam...shtiklica:Posle svadje sex je josh bolji...![]()
SVI GUBEkučka:Znamo da su “njena mala i njegov veliki” za uzivanje a ne pedagoska metoda..Ipak, da li ste ikada uskratili sex partneru kao kaznu za uvredu.. ili nedovoljne paznje ili tek onako ..bez veze u smislu manipulacije....Kooliko je to sve efikasno..he,he, i.. ima li svrhe po Vama?
Ko je tu “ kaznjen” a ko “kaznjenik” ??? :-D
Psihologue:Svadjom se postizu dodatne opcije kod mushkaraca..da ne kazem budi inat...
Psihologue:@ KUCKA
Pravilno si shvatila , deshavanja su iznimno bogatija...