Uskoro- Lov na DIVLJE PATKE

Da li ste lovili divlje patke

• Da

• Ne

• Dvocevka

• Petometka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nebi da otvaram novu temu jer je u sustini povezana sa ovom ! naime interesuje me ako neko zna , gde i za koju cenu mogu da se nabave markeri za lov guske i patke ?? unapred hvala !:hvala:

Mamce za lov gusaka i pataka,takozvane "lokere" mozes pronaci u Sapcu,cena je oko 1000din.(prosle godine).Pokusacu da ti pronadjem i broj telefona coveka iz Beograda koji takodje izradjuje lokere,kod njega je cena daleko povoljnija a kvalitet je cak i bolji.

Mozes pogledati i na ovom sajtu, http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-display.jsp?id=cat20833&navAction=jump&navCount=1&cmCat=MainCatcat20712&parentType=category&parentId=cat20712

salju i za Srbiju,cene su prilicno visoke ali mozes pogledati cisto informativno.
Uskoro cu ti dati i kontakt telefone,nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Evo telefona coveka iz Beograda,
011/2851191
064/1132351, Sale

Mozes se dogovoriti sa njim u vezi izrade lokera.
A evo i nekoliko fotografija koje sam pronasao.
1sim38.jpg

2yx2985.jpg

slmkap.jpg

Javi sta si uradio,:bye:

Priblizio se kraj lova pa je red da malo sumiramo utiske. Ja lovim bokericom IZ 27 EM 12/76. Veoma sam zadovoljan. Ove godine sam pucao Mirage.Malo jace "gruva" ;) pa nije preporucljivo pucati patku na veoma kratkim rastojanjima (10 - 15 m), jer ako je uhvati pun snop slobodno je ostavite lisicama. Malo se salim, ali sam lepo "prosvirao" par komada. Sa Mirage-om sam veoma zadovoljan i mislim da cu je ubuduce koristiti. Belomova dvojka mi je oborila gusku na 80 metara,prijatno sam se iznenadio. Pozdrav svima.

Kizo....mnogo lezes , kazi mi koliko imas godina? ako imas ispod 13 sve ti oprastamo!!! to su inace lazi koje moze da smisli samo neki desetogodisnjak....
Probao sam i ja K-100...da je dalekometan jeste a da je precizan nema ni veze!!! Imao sam od najkvalitetnijeg k-100 do krusikovog,svi su isti samo je razlika u otvaranju casice...
Inace da ti kazem nesto,''sve sto si ikada odstrelio sa k100,(ako si nesto uopste), budi srecan jer je to bilo slucajno.... toliko o tome... veliki pozdrav za KIZU z:D

e pa bratuljcino izvvini sto kassnim ali sta cu kad se druzim sa inzenjerima iz firme a moje kolege su u sci-fi fazzonu, pa posto sam ja imao prvi dvd plajer u selu -razumesh :D
A nije ti fora postavljas pitanje za k-100 kad sam ja jos pre 2 godine izjavio na temi za koju sam postavio link , da je idealan za polozaru ,sve do semi-magnum punjenja odgovara 30gr,pa cak i magnum ponekad kad je toplo vreme moze.

Back