rozara16cal.
Obećava
- Poruka
- 87
Na kakave markere mislis??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nebi da otvaram novu temu jer je u sustini povezana sa ovom ! naime interesuje me ako neko zna , gde i za koju cenu mogu da se nabave markeri za lov guske i patke ?? unapred hvala !![]()

Jel neko lovio patke skoro na zapadnoj i juznoj moravi? Kakvi su bili rezultati i gde tacno?
, parmenac prva tura ,posle smo bili od baluge do mrshinaca-extra.Kizo....mnogo lezes , kazi mi koliko imas godina? ako imas ispod 13 sve ti oprastamo!!! to su inace lazi koje moze da smisli samo neki desetogodisnjak....
Probao sam i ja K-100...da je dalekometan jeste a da je precizan nema ni veze!!! Imao sam od najkvalitetnijeg k-100 do krusikovog,svi su isti samo je razlika u otvaranju casice...
Inace da ti kazem nesto,''sve sto si ikada odstrelio sa k100,(ako si nesto uopste), budi srecan jer je to bilo slucajno.... toliko o tome... veliki pozdrav za KIZU![]()
Nikada nisam lovio divlje patke, ako neko jeste, neka mi kaze nesto vise, jer uskoro p0ocinje sezona lova na njih. Koja puska? Koja sacma? Koji tereni? Kolika preticanja sa kojim metkom...