Uskoro cemo sa psima i mackama zajedno da putujemo!!

Ne lupaj gluposti, imam Shin Tzua bre! Sarplaninac je u boksu, povremeno u dvoristu... I opet je humaniji, i dostojanstveniji, i mirisljaviji od pola vaseg BG-skog gradskog prevoza!

p.s. nema 80kg ima 78kg :D tako da zao mi je, moraces da ustanes kad ga uvedem :D Da ti docaram>

pas sa korpom na njusci je pas sa korpom na njusci. :manikir: mozete da se oboje kezite koliko hocete. :lol:

Stara kineska poslovica veli "pas koji laje, nije dobro skuvan",

elem shalu na stranu, zasto se bre ne ugledamo na prijateljske nam kineze,

ljudi pricaju da je na Novom Beogradu kod kineskog Trznog centra trajno saniran problem pasa lutalica.

Moze se naci po koji preostao ali vecinom je miran kraj, u tom smislu!! :think:
Замисли кад би тамо наватали неког шарпланинца?Била би гозба,шарпланинац на ражњу уз салату од скакаваца и рестоване бубашвабе.

Za Shin Tzua nije predvidjena korpa. Tj ne postoje tako male korpe na trzistu, al zato ima zube ko pirana :mrgreen::zcepanje:

uz njih mi nekako idu roze kavezi, bez obzira da li su u pitanju muzjaci ili zenke. :D

kavez%20za%20pse.jpg

ps. ti stvarno mislis da se plasim pasa i da sam zato protiv njihovog uvodjenja u autobus? :lol: navela sam na nekoj prethodnoj strani razlog zasto sam protiv.

Ovi perverznjaci,muka mi je da ih interpretiram,to sto govore ove morbidnosti,to govori o njima da sve te špecije što bi sa ljubimcima,isto bi oni to radili i ljudima :evil::evil:
Bolesnici :evil:

Ne bi ni bila gre'ota pustiti na njih nekog pitbula,rotvajlera,SOPa.....tek da se malo poigraju kuce!
Ti bi da pobiješ Kineze?:eek:
Pa oni bi odma' napravili slavlje kad bi na njih pustila pse.:rtfm:

Beogradjani vec dovoljno smrde u gratskom prevozu,ja mislim samo da su nam i zivotinje falile :/ zamislite leto ,ne moze da se dise, svi znojavi i jos neki pas se vozi .. ili kad pokisnu pa isparava onaj "pseci" miris sto bi ja rekla....volim ja zivotinje,cak vise od vecine ljudi,ali opet postoji razlog zasto im do sada nije bila zabranjena voznja gratksim provozom :)

Poslednja izmena:
Buduci da hocemo u EU moramo i ovo da ispostujemo na mapi puta ka raju na zemlji.
Znaci, ubuduce kad udje gospodja sa sarplanicem u autobus ili gradski voz, kafic, butik, bioskop ili Dom zdravlja,
obavezno da ustanete iljubazno im ustupite mesto!!:think:

Sjajna vest!

Beogradskim ljubimcima uskoro prava ljubimaca u Evropskoj uniji »

05. Mart. 2011, Autor : Dragana Brdar, Komentari: 12

Mace i kuce uskoro u gradskom prevozu, kafićima, buticima...

images

Beogradski ljubimci na proleće će imati ista prava kao i psi i mačke u zemljama Evropske unije.:dash:
Uskoro će biti završen nacrt odluke o držanju kućnih ljubimaca i domaćih životinja, a posle usvajanja biće im dozvoljen ulaz u gradski prevoz i ali i javne ustanove kao što su restorani i prodavnice, ukoliko vlasnici to dozvole.
Kućni ljubimci za sada ne mogu da putuju gradskim prevozom, iako pojedini vozači dozvljavaju ulaz manjim životinjama. Taksisti tu uslugu dodatno naplaćuju.
"Da bi prevezao psa taksijem treba da pozoveš sat vremena ranijeda bi da našli vozača koji će to hteti. Ta usluga se naravno dodatno naplaćuje", objašnjava vlasnica tri psa Mirjana Babović.
O tome šta sve treba promeniti novom gradskom uredbom odlučuje Gradski sekretarijat za komunalne i stambene poslove, koji se konsultuje sa nevladinim organizacijama.
Ono što sigurno znam jeste da ćete sa malim psima, macama moći da uđete u autobus. Što se tiče velikih, s obzirom da su neki teški i 80 kg, a neki i opasni postojaće ograničenja.Ljubimci i dalje neće moći u uprave, domove zdravlja, škole, ali sve ostalo zavisiće od odluke vlasnika lokala", kaže pomoćnik sekretara za komunalne poslove Vladimir Terzin.
Ipak, pošto se pojedini kod nas još uvek protive uvodjenju ljubimaca u javne ustanove, i oni će imati izbor-jer će radnje morati na ulazu da istaknu da li je dozvoljen ulaz životinjama.
http://www.studiob.rs/info/tema.php?id=290

Sjajna vest!

Back