Pa nemaju bas svi psa ili pse u svojim domacinstvima. A i ti koji ih imaju vode racuna o njima i sigurno ih stite od buva i krpelja. A posto su dobrostojeci, imaju oni svoja kola kojima prevoze svoje kucne ljubimce. A i mnogi ce izbegavati da udju u prevoz sa kucnim ljubimcem bas iz razloga sto ce biti docekani na noz od ostalih putnika, ako zazivi ta odluka, u sta cisto sumnjam.
U busu mozes ukaciti prehladu, jer niko ne pokriva usta, kaslju i kijaju na sve strane, niko ne postuje osnovna higijenska pravila. Nekad ne mogu da disem od smrada, sapun najobicniji moze da se kupi za max 90,00 RSD (ne razumem ljude koji se ne ``plaknu`` pre nego sto krenu medju svet).
Pa jos kada osetim smrad kad se nekom ``omakne`` mozete da mislite sta, pa sta reci, a ne zaplakati. A o smradu iz usta i da ne govorim. Trebalo bi da se dele besplatne zvake ili neke bonbonice putnicima pre nego sto udju u javni prevoz!
Imam zaista negativna iskustva, a to sto ce mozda da dozvole psima i mackama da se voze sa nama, prosto ne mogu da poverujem, jer kod nasih ljudi postoji veliki animozitet prema zivotinjama.
A buve mozete vrlo lako ukaciti ako ste suvise blizu osobi koja ih ima, a ima ljudi, verujte, koji imaju buve a i vaske.
Ja nisam znala do pre par godina da buva moze da skoci skoro 2 metra u visinu, pa vi vidite.
Uvek postoji rizik za sve.
Ko ikome garantuje da ce doziveti sutrasnji dan. Malo sam gruba, ali ko razume shvatice.