Uskoro cemo sa psima i mackama zajedno da putujemo!!

Đukela ostaje Đukela .Pa ako su drugi budale zar moramo i mi.
Ovo nema nikakve veze dali neko voli ževotinje ili ne.
Poenta je da kod njih ima više mesta i niko se ne gura...Oni u ovaj haos u svakom smislu pa i saobraćajni uvode ovako liberalnu odredbu...Što nisu uzeli neki dobar zakon koji bi pospešio poslovanje malih i srednjih preduzeća...Zaebavaju se i zaebavaju narod.Može im se.

Ти си острашћени мрзитељ животиња.

А и људи.

Ко си, бре, ти , да одређујеш ко је нормалан?

Na osnovu cega si to zakljucila?

Upravo sam ja najveci ljubitelj zivotinja posto ih volim pustene u prirodi,

kao i domace ljubimce koji slobodno trckaraju po dvoristu, upravo imam jednog takvog psa.

I ne pada mi na pamet da ga vodim po autobusima, bioskopima, pozoristima i ostalim mestima,

koja normalno nisu predvidjena da zajedno dele zivotinje i ljudi.

Nazalost tesho ce to kod nas da zazivi,pa neki nashi sugradjani jos neznaju kartu da otkucaju,a josh gore je shto kazu da gazde liche napse,u srbiji je to obrnuto!!
pa pola nashih sugradjana nije culo da psi i mache imaju svoje pasosh......
Ja obozavam zivotinje,posedovao sam nemackog ovcra skoro 15god.
Ali tamo(citaj u zemlji)gde je kompliment nekoga nazvati zivotinjom,neka nam je sa srecom

Nazalost tesho ce to kod nas da zazivi,pa neki nashi sugradjani jos neznaju kartu da otkucaju,a josh gore je shto kazu da gazde liche napse,u srbiji je to obrnuto!!
pa pola nashih sugradjana nije culo da psi i mache imaju svoje pasosh......
Ja obozavam zivotinje,posedovao sam nemackog ovcra skoro 15god.
Ali tamo(citaj u zemlji)gde je kompliment nekoga nazvati zivotinjom,neka nam je sa srecom

:think::think:

people-dogs1.jpg

Moj pas je čišći od nekih ljudi. Što misliš kad uđeš u tramvaj ili autobus, pa osjetiš smrad ljudi koji se peru svake preestupne godine, da je to ugodno. Osim toga dokazano je da su životinje puno b olje od ljudi. Nadam se da to ne moram dokazivati. Primjera ima koliko hoćeš.
Naravno da su bolje!Ne znaju da mrze.Verne su i najodaniji prijatelji:D
Moj pas je pametniji,cistiji,vaspitaniji od mase ljudi :D

:zaljubljena:

nesto si preskocila. :mrgreen:

a takvi kao ti i ne trebaju da budu vlasnici pasa, jer ih ocigledno imaju samo da bi drugima terali inat, a ne iz ljubavi. bolje da uvedu zakon o obaveznim psiho testovima o sposobnosti pojedinaca da gaje odredjene rase.

edit a i kada bi bio dozvoljen ulazak velikim psima, bila bi obavezna korpa. pa tako svi koji se raduju kako bi vrsljali sa psima po autobusima prerano se raduju.:manikir:

Ne lupaj gluposti, imam Shin Tzua bre! Sarplaninac je u boksu, povremeno u dvoristu... I opet je humaniji, i dostojanstveniji, i mirisljaviji od pola vaseg BG-skog gradskog prevoza!

p.s. nema 80kg ima 78kg :D tako da zao mi je, moraces da ustanes kad ga uvedem :D Da ti docaram>

Prilozi

• 73791_118990938162421_100001545470751_135717_3768669_n.jpg
    73791_118990938162421_100001545470751_135717_3768669_n.jpg
    12,4 KB · Pregleda: 1
  • 33577_118991111495737_100001545470751_135721_7762995_n.jpg
    33577_118991111495737_100001545470751_135721_7762995_n.jpg
    60,7 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Pa nemaju bas svi psa ili pse u svojim domacinstvima. A i ti koji ih imaju vode racuna o njima i sigurno ih stite od buva i krpelja. A posto su dobrostojeci, imaju oni svoja kola kojima prevoze svoje kucne ljubimce. A i mnogi ce izbegavati da udju u prevoz sa kucnim ljubimcem bas iz razloga sto ce biti docekani na noz od ostalih putnika, ako zazivi ta odluka, u sta cisto sumnjam.

U busu mozes ukaciti prehladu, jer niko ne pokriva usta, kaslju i kijaju na sve strane, niko ne postuje osnovna higijenska pravila. Nekad ne mogu da disem od smrada, sapun najobicniji moze da se kupi za max 90,00 RSD (ne razumem ljude koji se ne ``plaknu`` pre nego sto krenu medju svet).
Pa jos kada osetim smrad kad se nekom ``omakne`` mozete da mislite sta, pa sta reci, a ne zaplakati. A o smradu iz usta i da ne govorim. Trebalo bi da se dele besplatne zvake ili neke bonbonice putnicima pre nego sto udju u javni prevoz!
Imam zaista negativna iskustva, a to sto ce mozda da dozvole psima i mackama da se voze sa nama, prosto ne mogu da poverujem, jer kod nasih ljudi postoji veliki animozitet prema zivotinjama.
A buve mozete vrlo lako ukaciti ako ste suvise blizu osobi koja ih ima, a ima ljudi, verujte, koji imaju buve a i vaske.
Ja nisam znala do pre par godina da buva moze da skoci skoro 2 metra u visinu, pa vi vidite.
Uvek postoji rizik za sve.
Ko ikome garantuje da ce doziveti sutrasnji dan. Malo sam gruba, ali ko razume shvatice.

Moj Shin Tzu kad bi video ko je sve u gradskom, ne bi hteo ni da udje... Usmrdeo bi se samo.

Back