Uskoro cemo sa psima i mackama zajedno da putujemo!!

A ko je procenio da su kucni ljubimci samo psi i macke? Koliko znamo ima puno iguana, raznih zmija , pacova i dr. gadosti pa ocekujem neki amandman da se ispune i njihova prava.

Dakle zadnje vreme dolazi, covek se spusta ne na nivo zivotinje, vec daleko ispod.
Kod njih su autobusi poluprazni jer ih ima više dolaze na vreme pa se ne stvaraju gužve samim tim životinje imaju neki prostor a kako kod nas kad je gužva bar 3 puta dnevno ne može igla da padne.

Kod njih su autobusi poluprazni jer ih ima više dolaze na vreme pa se ne stvaraju gužve samim tim životinje imaju neki prostor a kako kod nas kad je gužva bar 3 puta dnevno ne može igla da padne.

Ne znam.Sve mi je to bzv. Ljudi imaju sve gore uslove za zivot, ali to ocigledno vise nije svetska tema br. jedan.

Nasi stari su nekada znali i sta je kuca i sta je stala. Danas je sve to pomesano, negde se ne oseti da je zivotinja u stanu, a negde brate..sedis na izgrizenom namestaju i gadi ti se da popijes kafu od dlaka koje se vuku svuda po stanu.

Ne znam.Sve mi je to bzv. Ljudi imaju sve gore uslove za zivot, ali to ocigledno vise nije svetska tema br. jedan.

Nasi stari su nekada znali i sta je kuca i sta je stala. Danas je sve to pomesano, negde se ne oseti da je zivotinja u stanu, a negde brate..sedis na izgrizenom namestaju i gadi ti se da popijes kafu od dlaka koje se vuku svuda po stanu.
Ta strokava kuca,bila bi strokava i da nema psa,macku,neku Cicu....
:manikir:

2 puta sam video dresirane pse jednog kod ujne,mali pas mešanac koji je stalno bio u dvorištu baš fin poslušan minijaturan, a drugog kod bivšeg šefa Amera...Čovek po njegovoj priči našao psa negde u Bejrutu i uzeo ga kao štene...To je bila ogrmna kućerina iznajmljena vila nekog pokojnog tajkuna gde je imao firmu taj pas nikada nije bio u kancelarijama smetao bilo kome,na komandu je radio sve,nikada grizao nameštaj i bilo šta a bio je krotak kao jagnje.Ovo sve ostalo da Bog sačuva ne znaš da l su gori psi ili vlasnici i ko je prljaviji.

Da se razumemo, nemam nista protiv, ali, zna se :kafa:

AAAADM-VIjEAAAAAAB7-ag.jpg

Prvo, to sigurno neće biti masovna pojava, niti će iko normalan uvoditi životinju u prevoz u vreme špica, ne toliko zbog putnika, koliko zbog životinje koja će sigurno biti uznemirena. Drugo, alergičnih na životinjske dlake ima u promilima i to ne znači da će se ugušiti ako mu životinja priđe...ne preterujmo, Treće, ogroman broj ljudi koji ulaze u prevoz došli su sa sela, rasli uz životinje, tako da ne bi trebalo da im smeta mačka ili pas.

Ne pravimo se osetljivijim nego što jesmo, ništa nam se neće desiti ako pored nas bude životinja.

Back