Ускоро ће Видовдан, а до Видовдана излази бестселер

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.589
Вучић је обећао

Izvor: Tanjug
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu "kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji".

Да ће до Видовдана да напише бестселер "Како сам победио обојену револуцију у Србији",

па ме занима, хоћемо ли за нешто више од месец дана имати прилике да у рукама држимо бестселер са поменутим насловом?

По редовном току ствари, остало му је само да напише последње поглавље.

Међутим, сумњам да уопште није ни почео да пише књигу.

КукАВица, најобичнија.

Valjda na humor da se prebaci.
Moliću forumaše iz Srbije da mi proslijede jedan primjerak, kada izađe The best serer A.Vučića. :D
Uh, dobro je, jutrosti ti se nije nakacio onaj bezobrazni sef pa mozes slobodno da forumasis.
Poslali bi mi tebi u pdf formatu, shvatamo zeMsku radoznalost, kasnije u stampanom, ali ne nadaj se nemogucem.

Valjda na humor da se prebaci.
Moliću forumaše iz Srbije da mi proslijede jedan primjerak, kada izađe The best serer A.Vučića. :D
Најсигурније ти је да потражиш у Кини јер је он тамо најпопуларнии страни државник. :mrgreen:

Вучић је обећао

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu "kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji".

Да ће до Видовдана да напише бестселер "Како сам победио обојену револуцију у Србији",

па ме занима, хоћемо ли за нешто више од месец дана имати прилике да у рукама држимо бестселер са поменутим насловом?

КукАВица, најобичнија.

Izmenjen naslov
Kako sam.pobedio duboku drzavu

495337807_1119045090220442_2773196853138526839_n.jpg

Вучић је обећао

КукАВица, најобичнија.
bice to jednacina sa tri nepoznate

i daljece ostati ''enigma'' ko to sa zapada u stvari placa studente i revoluciju kada su mu makron merc pa i engleska odlicni frendovi
usa takodje nije nejgov mrzitelj s obzirom da je mladji tramp izrazio zelju oko biznisa vezano za zgradu generalstaba...da ne pricam oo ljubavi sa klintonom i tapsanju po ramenima

kina i rusija ? takodje odlicna saradnja pogotovo s kinezima

pa ko onda ?
u te tri nepznate za sada sigurno ide picula jel i ekipa sa pantovcaka... to je ocekivan ood smrdikalske mantre za javnost...

najavio je da ce na kineskom trzistu to biti besteseler.... prosto sumnjam.
kinezi su najbolji matematicari na svetu , vrlo brzo ce provaliti da je ova jednacina obicno presipanje iz supljeg u prazno ...

Back