Uskoro "ambasador" u Beogradu

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Ministar inostranih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je da će u vrlo kratkom roku premijer i predsednica Kosova odlučiti o predstavniku Kosova u Beogradu.

15444774450b0c79e8a582755617732_368x243.jpg
Posle oproštajnog susreta sa ambasadorom Francuske u Prištini, Ža Fransoa Fituom, Hodžaj je kako prenose prištinski mediji, izjavio da će u narednim danima premijeru predložiti imena trojice sadašnjih ambasadora Kosova za ambasadora u Srbiji.

On je rekao da će kosovski diplomata, koji će prema njegovim rečima, imati status ambasadora, raditi u posebnoj kancelariji za Kosovo ili u okviru prostora koje koriste međunarodne organizacije, poput EU.

"To će biti kancelarija za veze republike Kosovo koja će predstavljati republiku Kosovo u glavnom gradu Srbije u Beogradu. I Srbija će takođe imati istu kancelariju na Kosovu. Obe strane su se saglasile da delegacija EU ponude prostor. Mi ćemo tamo imati više od jedne kancelarije. Biće dovoljno prostora na raspolaganju", kazao je Hodžaj.

U prištinskim medijima je bilo navoda da će zamenik prvog čoveka kosovske kancelarije za veze u Beogradu biti Srbin.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=09&nav_category=640&nav_id=667347

Поздрављам долазак пријатељског амбасадора
и очекујем пуну сурадњу београдских власти, јер ко што знате штовани грађани еуропа је ондак ту, на дохват руке.
Догодине у Бриселу!

Ma to je oficir za vezu Aleksandara Vicica i tomislava Nikolica! Evropa nema alternativu,Srbija ce umreti bez EU jer nece imati da isplati penzije! Ljudska prava,demokracija,vrednosti kojima nesebicno strmoglavo tezimo!
Srpski narod vise ne postoji,nestace za koju deceniju,ne zbog nekog spoljnog agresora,vec zbog svoje nesposobnosti da se izbori za svoje interese! Hrvati su svi kao jedan kad je u pitanju njihovo,a Srbi medju sobom ratuju ko ce pre da izda i bolje da sluzi novoj zapadnoj kominterni u Briselu.

Tako počinju. Malo jedna kancelarija, posle malo ceo sprat, ..... pa prava ambasada.
Mada ja mislim da je ovaj "oficir" u rangu konzula za sada.

Не мислим ништа, има тко је просербии плаћен за то,
но , конзул, амбасадор или официр, сасвим је свеједно, пријатељска сусједна држава је у свецком београду добила представника.
Поздрави то и настави да чекаш слепо верујући руковоцтву, будућност је ту, на дохват руке.

Mogu da ga zovu kako hoce, moz' da bude pekar, lekar, apotekar... jedan birokrata koji ce da sedi u misiji EU, kako nas tako i njihov.

Naucite da razlikujete izjave za unutrasnju upotrebu od cinjenica.

Чињеница је да он седи у главном граду државе у чијем Уставу пише, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.
А Ви сад господо разликујте боју кошуље, фризуру, звање или број квадрата канцеларије и чекајте будућност која стиже његовим уселењем у ВАШ БЕОГРАД.

Чињеница је да он седи у главном граду државе у чијем Уставу пише, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.
А Ви сад господо разликујте боју кошуље, фризуру, звање или број квадрата канцеларије и чекајте будућност која стиже његовим уселењем у ВАШ БЕОГРАД.

Beograd je najmanje od nas Beogradjana... tako da se obrati onoj debeloj vecini, sta ona radi. Ipak, da budemo u skladu sa temom... Hoce li Tadic da bude odgorovan i za ovo? :roll: Hoce li neko da javi ovima (a jos bolje biracima njihovim) da su sada vlast. Hoce li neko da ih podseti da od "imamo plan za KiM" ja procitah pre koji dan "imacemo plan 17. decembra".
Neko laze.

Ma super ako pise.

Не мислим ништа, има тко је просербии плаћен за то,
но , конзул, амбасадор или официр, сасвим је свеједно, пријатељска сусједна држава је у свецком београду добила представника.
Поздрави то и настави да чекаш слепо верујући руковоцтву, будућност је ту, на дохват руке.

Nije svejedno da li ih tapšu po ramenu niži službenici ili Njegova Ekselencija. Misli malo i na njih.

Rukovodstvo mi je reklo da bez obzira što neću ja i moj narod u EU da moramo. Sutra će oni na šalter da uplate avansno ovih 15% teritorije, pa EPS i Telekom, a ima i onih šuma što su pijani Rusi gasili letos.

Beograd je najmanje od nas Beogradjana... tako da se obrati onoj debeloj vecini, sta ona radi. Ipak, da budemo u skladu sa temom... Hoce li Tadic da bude odgorovan i za ovo? :roll: Hoce li neko da javi ovima (a jos bolje biracima njihovim) da su sada vlast. Hoce li neko da ih podseti da od "imamo plan za KiM" ja procitah pre koji dan "imacemo plan 17. decembra".
Neko laze.

Ок,
него оћете изаћи онда са паролом МОЈ БЕОГРАД СИ ДОШО ДА ПРЉАШ?
А кад смо код ти других, стоји оно што сам одавно реко, између Вас и Њих никаве разлике, стим што сада они јашу па су у благој предности.

Ок,
него оћете изаћи онда са паролом МОЈ БЕОГРАД СИ ДОШО ДА ПРЉАШ?
А кад смо код ти других, стоји оно што сам одавно реко, између Вас и Њих никаве разлике, стим што сада они јашу па су у благој предности.

sjaše kurta uzjaše murta, sjaše murta uzjaše trta...

Mogu da ga zovu kako hoce, moz' da bude pekar, lekar, apotekar... jedan birokrata koji ce da sedi u misiji EU, kako nas tako i njihov.

Naucite da razlikujete izjave za unutrasnju upotrebu od cinjenica.
Mozda vi imate neku unutrasnju potrebu da sve opravdate,sto se opravdati ne moze...sto dovodi do granice vulgarizma...vredjanja inteligencije...pravdali ste Tadica i njegova izvinjenja,njegova klecanja,puzanja,rukovanja sa krvnikom iz kurtoazije..da li su to bile njegove unutrasnje potrebe,mozda jesu..ali to su bile cinjenice..isto kao sto ce nam u Beograd doci izaslanik krvnika..niti lekar,niti pekar,niti apotekar...to je mozda vasa unutrasnja potreba da preispitate svoju savest...ali cinjenice govore drugacije

Поздрављам долазак пријатељског амбасадора
и очекујем пуну сурадњу београдских власти, јер ко што знате штовани грађани еуропа је ондак ту, на дохват руке.
Догодине у Бриселу!
Nagađam da će ambasador biti: Azem Vllasi čija supruga je Bošnjakinja-novinarka.

Nije svejedno da li ih tapšu po ramenu niži službenici ili Njegova Ekselencija. Misli malo i na njih.

Rukovodstvo mi je reklo da bez obzira što neću ja i moj narod u EU da moramo. Sutra će oni na šalter da uplate avansno ovih 15% teritorije, pa EPS i Telekom, a ima i onih šuma što su pijani Rusi gasili letos.

Мени је свеједно, битно да је ОН ту, одомаћен.
А за те шуметине и ватрогасце поновићу оно од летос, будале.
Јер ко ми нормалан ишо да џабе помаже неком да сашува нешто које исти планира колко сутра поклонити неком сасвим трећем?

Neko laze.

To nije tema. Nemoj da troluješ. Ako ti se piše o Tadiću otvori temu.
Btw, ovi novi su i obećali da će brže i bolje, tako da taj gubitnik nije bitan.

Back