Usedelice

BITI SVOJ JE MOGUCA MISIJA

Tema je postavljena ne kao moja kuknjava nad bilo cim kako su mnogi pomislili:D
Odgovori su me moram priznati iskreno odeusevili,razlicita misljenja ,stavovi ali sa zadovoljstvom sam sve procitala.

Ja licno prezirem licemerje,dvostruke arsine,definicije okvire......Postujem iskrenost na delu ,individualnost,slobodu...

Da se naslutiti da ja svoj brak nisam ozvanicila pred zakonom pa se i zavrsio bez suda.

Nije poenta u tomre vec u sobodi izbora.

Moj zivot kreirala sam sama prema svojim pravilima i ne da se smestiti u definiciju.Najbitnije je da sam zadovoljna i usaglasena sa sobom,

Naravno da je partnerstvo prirodna potreba ali nikada ne sme biti opsesija,........zovite me kako hocete i loonac samo nemojte da bijete:D

Poslednja izmena:
Ima krajeva gde je devojka usedelica i sa 20-21 godinom, tako da...

Facinantan je recnik ...umesto neudata-usedelica.Znaci nista ne vredi niko je nece i nema srece....a muski su momci do 60 te pa ti draga ima li tu pravde :D

u tim krajevima gde su devojke usedelice sa 20 godina,
ni momci ne mogu da se ozhene ako prekorache 20 neku i ako nisu sluzhili vojsku...
istochna Srbija je jedan od takvih delova Srbije,
iako je to sve redje...
vremena se menjaju, uspomene ostaju...

meni je lično mnogo efektniji naziv baba-devojka. to usedelica nije dovoljno slikovito. kao, usedela se, bzvz

Pa ne mozes da budes baba ako nemas unuke:D
Danas lepo vazi za sva tri pola izraz single, tu godine vise ne igraju nikakvu ulogu.
Zaista su uzasni ti nasi izrazi usedelica, raspustenica, bela udovica:D

hhahahaahahahaa shou
pa realno mnogi su se ovde usedeli samo kada pogl3das one preko 50 000poruka:sad2:
ima da i osede tipkajuci kako ide ovo novo taptalk :lol:
pa eto, usedelica i usedelac je prikladniije za nove generacija internet ovisnika, za opis bračnog statusa je prevaziđeno.
dakle, baba devojka ili bela udovica.. trebalo bi da organizujemo glasanje koji je od svih termina za neudate ženke najadekvatniji pa da uđe u pravilnik foruma.

za nemce mi deluje logično, oni su ipak prefinjeni zapad. ali kod nas...
nemam pojma, u mom kraju se to zove mnogo eksplicitnije, the K word :D

Ma ne, nije to to. Bele su udovice zene mornara, danas nekih sto su na nekim platformama po Norveskoj ili
vec gde onih sto po 8 meseci godisnje putuju u Rusiju ili Afriku, neki koji su monteri, stalno nekuda
putuju i tako ima puno toga. I da ne zaboravim i vojnike, i oni su nekada odsutni jako dugo.
Znaci to bi bile zene nekih pecalbara.

I tako .....pitaju te jel si uadata,Nisam
E usedelico :D
Uvek mije bilo slatko da slusam te lepe reci usedelica ,raspustenica......:D
Hvali ti nesto jbt...niko te neceeeeee
daj im jednu- pre jela
e663a8.jpg
:rotf:

Back