Usedelice

Znas, nesto mislim, to su smislile udate zene ljubomorne na slobodne. :)

Moze biti ne mora da znaci.....mislim da su smislili kolektivno.Ma cilj je da te ponize da ti pokazu da manje vredis.

Pita mene moja snaha inace smo prijateljice:Da li bi se ti vencala sa ....?(moj nevencani)
Ja:Ne,ne znam,sto bre???
Ona:Znas brak je samo jedan ugovor...razvescu te ja za dz:zcepanje:.

BTW ona je advokat:D

Ne znam bas da li je i samcima lako. Evo znam coveka od 60-ak godina, nije se nikada zenio, niti ce se zeniti, nije bas da ga ljudi vole sto je takav, stavise, naporan im je, jer nema nikog pa onda dosadjuje drugima koji vec imaju unucice. Iza ledja misle da mu nesto fali, da je retardiran, "jer da je on normalan i da mu nesto ne fali, ozenio bi se do sada".
Mislim da je pritisak isti skoro isti, jer muskarci koliko znam nemaju problem sa bioloskim satom. Ali cim dodje tu, 25 godina, ili manje, a nemas vezu, svi krenu da pricaju da ti nesto fali (bez obzira na pol).

Opet, usedlica kao izraz, neudata, nezenja, samac, sve je to bolje od nenormalan/a, lud/a, nesto fali tu njemu / njoj u glavi cim ne moze da nadje nekog.
Neki ljudi stvarno ne mogu da nadju, neki se ne trude, neki su manje-vise digli ruke, nije ni toliko naci osobu za vezu kao sto ljudi misle. Da ne pominjem odrzavanje te veze i neke dugorocne planove.

Moze biti ne mora da znaci.....mislim da su smislili kolektivno.Ma cilj je da te ponize da ti pokazu da manje vredis.

Pita mene moja snaha inace smo prijateljice:Da li bi se ti vencala sa ....?(moj nevencani)
Ja:Ne,ne znam,sto bre???
Ona:Znas brak je samo jedan ugovor...razvescu te ja za dz:zcepanje:.

BTW ona je advokat:D
Pa da, cista zavist, ko god da je smislio izraze davio se u blatu braka. :)
Znas sta je na vrhu ljudske glupost? Pitanje: Kad cete se registovati!!!!!!!

Ne znam bas da li je i samcima lako. Evo znam coveka od 60-ak godina, nije se nikada zenio, niti ce se zeniti, nije bas da ga ljudi vole sto je takav, stavise, naporan im je, jer nema nikog pa onda dosadjuje drugima koji vec imaju unucice. Iza ledja misle da mu nesto fali, da je retardiran, "jer da je on normalan i da mu nesto ne fali, ozenio bi se do sada".
Mislim da je pritisak isti skoro isti, jer muskarci koliko znam nemaju problem sa bioloskim satom. Ali cim dodje tu, 25 godina, ili manje, a nemas vezu, svi krenu da pricaju da ti nesto fali (bez obzira na pol).

Opet, usedlica kao izraz, neudata, nezenja, samac, sve je to bolje od nenormalan/a, lud/a, nesto fali tu njemu / njoj u glavi cim ne moze da nadje nekog.
Neki ljudi stvarno ne mogu da nadju, neki se ne trude, neki su manje-vise digli ruke, nije ni toliko naci osobu za vezu kao sto ljudi misle. Da ne pominjem odrzavanje te veze i neke dugorocne planove.

Lolllol svaka ti je na mestu kao i uvek :ok:

A ne mislis da iza svega toga stoji, skriveno iza dubokih slojeva, zavist vezanih ljudi prema slobodnima?

10300243_1521829491370440_2274235912446297208_n.jpg

Pojasni malo to polude??????:eek:

Pa postanu dzangizave, non stop blebecu, mrzovoljne su, ne briju brkove, zive s coporom macaka ili kucaka, odbijaju da budu zapisnicar na sednici kucnog savet jer im je ruzan rukopis, nose visoke stikle da im se jezik ne bi vukao po podu i ucestvuju na besmislenim forumima na internetu. Ima jos.:hahaha:

Poslednja izmena:
Pa postanu dzangizave, non stop blebecu, mrzovoljne su, ne briju brkove, zive s coporom macaka ili kucaka, odbijaju da budu zapisnicar na sednici kucnog savet jer im le ruzan rukopis, nose visoke stikle da im se jezik ne bi vukao po podu i ucestvuju na besmislenim forumima na internetu. Ima jos.:hahaha:
A sto si ti na forumu.Da se registrujes?:hahaha:

slična tema kao još jedna gde sam malopre napisao svoje mišljenje

zašto se brinuti o tome šta ti misle ljudi sa kojima ne deliš iste sisteme vrednosti, već možda silom prilika deliš istu ulicu, radno mesto, prezime...?

oko nekih stvari treba praviti kompromise, ali oko nekih je ipak zdravije reći (glasno ili u sebi) : "j*be mi se za tvoje priglupo mišljenje !"

Back