Usedelica ili...?

• Začetnik teme Začetnik teme poludecu od NJIH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

poludecu od NJIH

Gost
ovako, imam 22 godine i par neuspesnih veza iza sebe, i trenutno nemam u planu da upadam u vezu sa bilo kim, a vec treci put mi se desava da me neka nepoznata osoba gnjavi za decka. da objasnim,nije potencijalni frajer, nego neko totalno usputan. jednom su me prilikom intervjua za posao pitali za decka, a danas me je ulicni prodavac gnjavio kako ce se mom decku svideti to sto sam kupila /nista namenjeno muskarcima/, pa kad cu da ga dovedem i tako to.
pa su me na nekom vencanju maltene svi sazaljevali sto nemam decka. pa me moj strava ortak ubedjuje da nadjem nekog tipa i tako to.

mislim, generalno trenutno imam vecih problema u zivotu od toga sto nemam decka.

da li imate nesto pametno da kazete na ovu temu?????

poludecu od NJIH:
ovako, imam 22 godine i par neuspesnih veza iza sebe, i trenutno nemam u planu da upadam u vezu sa bilo kim, a vec treci put mi se desava da me neka nepoznata osoba gnjavi za decka. da objasnim,nije potencijalni frajer, nego neko totalno usputan. jednom su me prilikom intervjua za posao pitali za decka, a danas me je ulicni prodavac gnjavio kako ce se mom decku svideti to sto sam kupila /nista namenjeno muskarcima/, pa kad cu da ga dovedem i tako to.
pa su me na nekom vencanju maltene svi sazaljevali sto nemam decka. pa me moj strava ortak ubedjuje da nadjem nekog tipa i tako to.

mislim, generalno trenutno imam vecih problema u zivotu od toga sto nemam decka.

Ne opterećuj se sa vezom, radi na sebi i budi zadovoljna sobom... tada će pravi doći sam od sebe. A osobe koje nemaju lični život... samo se nasmeši i ignoriši.

pa sad, da je normalno- i nije. mislim, koja mlada osoba kategoricno tvrdi da ne zeli da ima decka? to prvi put cujem! ok, imas preca posla, sve ja to kapiram, ali ako nikad nisi imala ozbiljnu vezu i pritom to i ne planiras, bolje da se zapitas u cemu je problem.

sa druge strane, krajnje je nekulturno da bilo ko zabada nos u tvoj zivot i ispituje te o tvojm licnim stvarima na takav nacin. a kako se sa tim izboriti? sta znam, jedino da ih iskuliras ili ako ti bas toliko smeta reci im lepo: 'alo ljudi, dosta vise s tim...kad budem zelela da imam decka prvi cete to saznati...i sl.'

xexe:
pa sad, da je normalno- i nije. mislim, koja mlada osoba kategoricno tvrdi da ne zeli da ima decka? to prvi put cujem! ok, imas preca posla, sve ja to kapiram, ali ako nikad nisi imala ozbiljnu vezu i pritom to i ne planiras, bolje da se zapitas u cemu je problem.

pa nije rekla da ne planira (btw valjda ne planiraju valjda svi brak u 22) nego da joj je sada ok...zasto je to problem, meni se cini da vise imaju problema ljudi u vezama, i sa sobom i u vezi! ne svi

Pa moze super da se zivi i bez decka. Sa 22 treba samo da se zeza. Ja imam 20 i uopste se ne opterecujem tim da li imam decka ili ne. Danas ga imam sutra ne, nikakav problem. Sve ce samo od sebe da se sredi kad bude vrijeme za to. A do tada OPUSTI SE I UZIVAJ...

poludecu od NJIH:

Pa tako ti je to, dobar deo ljudi smatra (valjda) da je covek hendikepiran ako nema nekog non stop kraj sebe. I ja sam to osetila na svojim plecima.
No kad jednom uvidis da svetu definitivno ne mozes ugoditi, tvojim mukama dodje kraj, tj. ne nervira te sve to toliko..pocnesh da okreces na shalu.. ja sam jednom liku predocila "da sam promenila sexualno opredeljenje" kad me je smarao za decka.. drugom pomenula "dvoje decice koja me cekaju kod kuce"... napravish zabavu od tih pritisaka, jednom recju.
I za kraj, najbitnije je kako se TI osecas.

Ništa se ti meni ne sekiraj... imam ja sina 80 godište ... vreme mu je da se ženi! A tek da vidiš što je lep ... tih, miran, fin...momak i po! Slabo nešto izlazi,neeeee interesuje to njega.
E! Sad mi baš nije pri ruci slika! Radi u ... a imamo kuću na sprat i samo njega jednog imamo. Ako Bog da, kupićemo mu i kola... Eto ... moja komšinica ima već dvoje unučića... :? :shock: :roll:
:lol: :lol: :lol:
Šta da ti kažem... ili oguglaj na pojavne oblike i varijacije na istu temu ili si nayebala...

I da...lolla me podseti... čim te "krvoločno" počnu gledati nečije majke, strine, ujne, tetke u nepoznatom društvu i pitaju te dali si udata - obavezno jesi! Dece? Par komada - netye da se baci... sa godinama možeš slobodno da povećavaš broj dece po vlastitom nahođenju. :wink:

Nije Lako, daj bre.... detetu tek 24!!!!!!
Kakvo crno vreme za zhenidbu.

Mushkarac treba tek oko 30-33 da razmishlja o ichemu slichnom.
(Primer je izvuchen iz moje okoline)

A do tada je dete, sa detetom napravilo dete.
(ali na svu srecu kod nas Srba je lako ;)) pa imamo babe, mame, tetke itd koje ce nas savetuju..... i sjebu TOTALNO - kao shto i jesmo nacionalno sjebani:::)

poludecu od NJIH:

Ko ih sve j.. :wink: ..Da li oni zive tvoj zivot ili ti? Inace, ti si mlada osoba....
Ima ljudi koji citavu deceniju provedu uzaludno tragajuci za onim pravim.....
Jednostavno, nisu imali srece....nisu sreli onog pravog.....
Ili su mozda dosledni sebi...Da li ih zbog tog treba kamenovati....
Inace, koliko se njih vencalo, pa brze bolje rasturalo sa detetom u rukama.....
Sta ce ti to....

Reci im da gledaju svoja posla i da im je jezik predugacak....

imam i ja slicnih problema! evo, na primer, juce sam bila na jednoj zurci i pricala sa nekim tipom...stize moja drugarica, ubaci se da prica sa nama i posto dotocni decko ima devojku, kaze ona: ''e, a da nemas ti neke drugove- nasa iva trazi decka?''. i zamislite kako je meni bilo neprijatno! sto je najgore, ona nije prva koja je tako nesto rekla...vec mi se desavalo da cujem slicne komentare i od nekih drugih drugarica, i to obavezno na nekim zurkama i sedeljkama, kad je prisutno vece drustvo. stvarno mi nije jasno cemu takvi komentari! ja to nikada ne bih nekome rekla!

ima li neko neki kul odgovor za ovakve prilike??? plizzzz! ja uopste ne znam kako da odreagujem- obicno se onako kretenski iskezim, kao 'ha ha' i to je to...

Recimo....

Zamislite sta sam danas cula....kako se brakovi vise raskidaju nego sto se sklapaju...Sta vi mislite o tome? Da li posto poto treba biti u vezi ili braku sa osobom koju ne volis???? Ali vi sigurno ne biste imali takvih problema, zar ne? 8) :D :D :D :D

Anonymous:
Recimo....

Zamislite sta sam danas cula....kako se brakovi vise raskidaju nego sto se sklapaju...Sta vi mislite o tome? Da li posto poto treba biti u vezi ili braku sa osobom koju ne volis???? Ali vi sigurno ne biste imali takvih problema, zar ne? 8) :D :D :D :D
Ju, daleko bilo da treba biti u nekoj vezi - braku, a da to stvarno ne zelis. A na zalost i jeste istina da se poprilican broj brakova rastura u danasnje vreme.
Eh, sad, da li ja imam takvih problema.... videcu kad se udam :wink: :lol: :lol: :lol:

Back