USB TV karica POMOC

gzsale

Početnik
Poruka
5
Pozdrav svima,

Kupio sam sledecu tv karticu http://www.eponuda.com/tv-kartice/intex-it-tv150fm-usb-tv-kartica-cena-227482

Namestio sam je da da radi pefrektno kada ukljucim kablovsku ima sliku ima zvuk sve je super, medjutim kda pustim kasetu za video rekordera ima sliku ali umesto zvuka se pojavljuje jako sustanje, nije mi jasno kako to da izbegnem
ukljucio sam kablovsku i dvd rekorder i onda dvd rekorder u karticu svi kanali sa kablovkse su super i imaju zvuk ali kasetu kada pokrenem ima slike a zvuk susti,nije do kaseta probao sam ih vise i uvek je isto.a takodje kabel koji prenosi zvuk i sliku radi za kablovksi a isti mi ne daje zvuk sa kasete ? mozete mi pomoci ?

Hvala na odgovoru, koristim program honestech TVR 2.5 po defaultu mi je Pal_B ne mogu ni da menjam. Da li je moguce da su kasete izgubile zvuk vremenom sve ? mislim da nije : ) nije mi jasno, posto sam kablovsku uveo u recorder i onda rekorder povezao sa karticom, svi kanali imaju zvuk samo rekorder nema kada pustim kasetu. sta bi jos moglo da se porba ? da li je moguce da se rekorder pokvario pa da zvuk sa kasete ne salje vise ? mada radio je dobro pre godinu dana kada sam ga koristio.?

Hvala unapred

Back