usb problems

danex

Primećen član
Poruka
766
ponovo me posle nekog vremena nervira ovaj moj usb,tj. obadva ,a sta je problem / kad hocu da ga formatiram ,ono mi izadje
Widnows cannot this drive.Quit any utilities or other programs that are using this drive,and make sure that no window is displaying the contents of the drive. Then try formatting again,:dash::dash::dash:
sta je ovo,posto mi se to pojavljuje i na drugom usb-u,da li je do kompa nesto,,

niceboy

Elita
Poruka
20.047
ponovo me posle nekog vremena nervira ovaj moj usb,tj. obadva ,a sta je problem / kad hocu da ga formatiram ,ono mi izadje
Widnows cannot this drive.Quit any utilities or other programs that are using this drive,and make sure that no window is displaying the contents of the drive. Then try formatting again,:dash::dash::dash:
sta je ovo,posto mi se to pojavljuje i na drugom usb-u,da li je do kompa nesto,,

Verovatno imas neku stetocinu koja "radi" u pozadini i ne da formatiranje. Probaj ovo.I skeniraj sistem

dujkenujkeme

Ističe se
Poruka
2.358
dadada baš će da pomogne low level format :think:
hoću da kažem da je opasno ako se pogreši u slovu C ili D ili E sa tom alatkom :D

hp usb storage tool je najčešće korišćena za format usb
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml

o te obavestava da neki program ili servis koristi tvoj USB i da trebas zatvoriti sve programe koje koriste njega .
najverovatnije ga antivirusni prog zahvatio/lockovao , u toku skena, kad se utakne, sada
su svi podešeni da automatski gledaju usb za štetočine

Poslednja izmena:

danex

Primećen član
Poruka
766
e ovako, pokusao sam prvo sa HP USB Disk Storage ,medjutim pokazalo je opet neku gresku, i nije htelo . onad sam preso na HDD Low Level Format ,i ono je sporo isteralo uspesno. zatim sam kliknuo da udjem na usb,medjutim izadje neka crna povrsina,i pise nesto ta format,nzm ni sam. zatim sam izvadio usb pa ponovo stavio,i odma mi izaslo da ga formatiram "redovno"preko windowsa. To i uradim bez problema, i bez onog da mi izadje sto sam napisao u prvom postu. Medjutim sad kad sam pokusao opet da formatiram (bez potrebe samo da vidim) ista stvar od pre se dogadja..