USA VS China... nekad i sad...

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Kako je lepo svaki dan naučiti nešto novo, naročito iz istorije. Niko ne zna sve, mada ima onih koji su se naučeni rodili (kad se radi o duhovnom znanju, jer duhovno znanje preživljava smrt i prenosi se iz inkarnacije u inkarnaciju, preko reinkarnacije). A istorija nije duhovno znanje...

Je6eš film i američku glorifikaciju US Marines corps.

Aha ha ha ha ha ha ha ha... Ovo je najžešće...

Eight-Nation Alliance - 18,000 soldiers, 54 killed, 205 wounded.

China - 80.000 soldiers, Unknown killed and wounded, but heavy; possibly hundreds.

Ovako ćemo razbiti Kineze i u nekom budućem ratu. Ja naravno navijam za svoje, zapadnjake, neću navijati za azijate (čast izuzecima, mislim Japancima).

Samo ti furaj,mi Srbi smo sa Kinezima a protiv rasista poput tebe i ostalih

Srbi nisu ni sa kim. Srbi su uvek bili protiv svih, a najviše protiv onog ko je najjači: nekad je to bila Vizantija, pa Turska, pa Austrija i Austro-Ugarska, pa Nemačka i Hitler, pa SSSR i Staljin, pa USA i NATO... a ako ne daj bože Kina postane najjača država na svetu - Srbija će naći razloga da joj postane glavni neprijatelj. Rasista? Ti si rasista? Bezveze. Što si rasista?

koje bulaznjenje. Kina se prvo i osnovno uzdigla upravo zahvaljujuci jer 50 godina dobija inekcije kapitala upravo iz USA i Evrope. svojom snagom bi se digla ali jedno par stotina milijardi godisnje manje pa puta 50 godina tako. a ko svaki zahvalni primaoc pomoci sada grize ruku koja je hranila.

Srbi nisu ni sa kim. Srbi su uvek bili protiv svih, a najviše protiv onog ko je najjači: nekad je to bila Vizantija, pa Turska, pa Austrija i Austro-Ugarska, pa Nemačka i Hitler, pa SSSR i Staljin, pa USA i NATO... a ako ne daj bože Kina postane najjača država na svetu - Srbija će naći razloga da joj postane glavni neprijatelj. Rasista? Ti si rasista? Bezveze. Što si rasista?

Nesreco,jel ti jos ziva ona pticica ili gori u paklu:sad2:

koje bulaznjenje. Kina se prvo i osnovno uzdigla upravo zahvaljujuci jer 50 godina dobija inekcije kapitala upravo iz USA i Evrope. svojom snagom bi se digla ali jedno par stotina milijardi godisnje manje pa puta 50 godina tako. a ko svaki zahvalni primaoc pomoci sada grize ruku koja je hranila.

Kakvo bulažnjenje? Nije "inekcije" nego "injekcije". Pa naravno da je bila pomognuta od nekih struktura sa zapada, da bi se stvorio privid sukoba. To su prsti dve ruke istog tela. Sve je dirigovano. Ništa nije slučajno. Ali sve ima rok trajanja.

Pa to "sad" znači očekuje se... da će i sad proći kao nekad. Kinezi nikada nisu bili dobri borci. Jedan Japanac je mogao, hipotetički, u onih oko 25000 ratova vođenih između Kine i Japana, sve na kineskom tlu, pre nego što pogine, da pobije oko 20 Kineza. Fakat. Pa ti vidi.

Da samo sto su od amera i dresirane pudlice bolji borci,pa ti vidi.

Inace,jedino sto ce se desiti je da mozemo da nagadjamo ko ce prvi pregaziti amere Rusi,Kinezi ili neko treci...

Kako je lepo svaki dan naučiti nešto novo, naročito iz istorije. Niko ne zna sve, mada ima onih koji su se naučeni rodili (kad se radi o duhovnom znanju, jer duhovno znanje preživljava smrt i prenosi se iz inkarnacije u inkarnaciju, preko reinkarnacije). A istorija nije duhovno znanje...

Je6eš film i američku glorifikaciju US Marines corps.

Aha ha ha ha ha ha ha ha... Ovo je najžešće...

Eight-Nation Alliance - 18,000 soldiers, 54 killed, 205 wounded.

China - 80.000 soldiers, Unknown killed and wounded, but heavy; possibly hundreds.

Ovako ćemo razbiti Kineze i u nekom budućem ratu. Ja naravno navijam za svoje, zapadnjake, neću navijati za azijate (čast izuzecima, mislim Japancima).

Ti si jedan od retkih rasista ovde. Navijas za one koje su obijali ovaj narod, a protiv onih , koji nikad nikakvo zlo Srbima nisu napravili.... Al logika je strana raisitima.

Sa Divljim Zapadom ?
Neka hvala. To je isključivo za varvare i divljake. Za humaniste i ljude je nešto sasvim drugo.

Nemam ništa sa tvojom pogrešnom interpretacijom, kao i nikakvu obavezu prema istoj. Mislio sam na "zapadnu civilizaciju", znači Evropu, Staru Grčku i Stari Rim, i njihovo nasleđe. Mi smo u Evropi a ne u Aziji. Nama Severna Koreja ne treba nizašta, iako su krajem 90-tih najveća gamad u našoj istoriji pokušala da nas pretvore u njihove saveznike, a samu Srbiju u evropsku Severnu Koreju. Ali im ne pođe za rukom.

Da samo sto su od amera i dresirane pudlice bolji borci,pa ti vidi.

Inace,jedino sto ce se desiti je da mozemo da nagadjamo ko ce prvi pregaziti amere Rusi,Kinezi ili neko treci...

Pa vidimo po celom svetu. US Army se po kvalitetu približila Hitlerovom Wehrmacht-u, najdisciplinovanoj vojsci u istoriji. A kao što već rekoh, u svim dosadašnjim ratovima jedan Japanac je pre nego što pogine, na kineskom tlu, uspeo da ubije oko 20-ak Kineza. Pa ti vidi ko su pudlice.

Inače, jedino što će se desiti ako dođe do nekog sukoba je to da će se svi pretvoriti u prah i pepeo, te da niko nikoga neće pregaziti, zbog nuklearnog oružja.

Pa to "sad" znači očekuje se... da će i sad proći kao nekad. Kinezi nikada nisu bili dobri borci. Jedan Japanac je mogao, hipotetički, u onih oko 25000 ratova vođenih između Kine i Japana, sve na kineskom tlu, pre nego što pogine, da pobije oko 20 Kineza. Fakat. Pa ti vidi.
:rotf:
Види овако, 1950. у јесен тзв снаге УН, у пракси 90%+ снаге САД су у контаофанзиви прво потисле снаге С. Кореје из Ј. Кореје, прешле некдашњу демаркациону линију између две државе, а потом је готово целу заузеле избивши на више места на границу Кине и С. Кореје, упркос кинеским опоменама да то не чине.
Кинези су затим на копну уз руску помоћ у ваздуху тако звекнули Амере и пришипетље да су их разбили у ситне парчиће, протерали из С. Кореје и поново заузели Сеул, главни град Ј. Кореје.
Фронт се затим после више офанзива и контраофанзива усталио на 38. паралели где је и данас граница као што је била и пре рата.
Незнање може произвести разне последице па и нетачне постове.
Води рачуна.

Nemam ništa sa tvojom pogrešnom interpretacijom, kao i nikakvu obavezu prema istoj. Mislio sam na "zapadnu civilizaciju", znači Evropu, Staru Grčku i Stari Rim, i njihovo nasleđe. Mi smo u Evropi a ne u Aziji. Nama Severna Koreja ne treba nizašta, iako su krajem 90-tih najveća gamad u našoj istoriji pokušala da nas pretvore u njihove saveznike, a samu Srbiju u evropsku Severnu Koreju. Ali im ne pođe za rukom.

Kultura Divljeg Zapada stigla je isključivo sa istoka. Od Kine, Persije, Egipta, Asirije, stare Grčke i Srbije i tu je kraj.

Da ne bi Marka Pola, renesanse i vizantijskoig zlata Divlji Zapad bi i dan danas bio na pragu civilizacije. Mada je činjenica da su i pored toga ostali samo varvari i divljaci. I zato Srbija među ljudožderima nema šta da traži.

Ti si jedan od retkih rasista ovde. Navijas za one koje su obijali ovaj narod, a protiv onih , koji nikad nikakvo zlo Srbima nisu napravili.... Al logika je strana raisitima.

Ti si rasista? Nisam znao. Govori u svoje ime. Ja imam dosta prijatelja crnaca i neću ih se odreći zbog tebe ili bilo koga. Ja kažem da nisam rasista, ti kažeš da jesam, pa kako pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj deci. Pošteno?

Oces u korpus sa šiptarima i hrvatima.... gde te jedva cekaju i jedni i drugi. Naravno, u koliko si u opste Srbin, a ne ustaski ili šipatarski provokatar.

Jesam li to ja rekao? Nisam. Zašto govoriš u moje ime? Nisam ni pomenuo sranje koje pominješ. Tema je o Kini a ne o tvojim frustracijama. Inače, za mene su ustaše i četnici završena priča 1945. godine, u blatu, gde im je i mesto. Dakle u XX veku. Sad je XXI vek. Zašto živiš u XX veku?

:rotf:
Види овако, 1950. у јесен тзв снаге УН, у пракси 90%+ снаге САД су у контаофанзиви прво потисле снаге С. Кореје из Ј. Кореје, прешле некдашњу демаркациону линију између две државе, а потом је готово целу заузеле избивши на више места на границу Кине и С. Кореје, упркос кинеским опоменама да то не чине.
Кинези су затим на копну уз руску помоћ у ваздуху тако звекнули Амере и пришипетље да су их разбили у ситне парчиће, протерали из С. Кореје и поново заузели Сеул, главни град Ј. Кореје.
Фронт се затим после више офанзива и контраофанзива усталио на 38. паралели где је и данас граница као што је била и пре рата.
Незнање може произвести разне последице па и нетачне постове.
Води рачуна.

U čemu se ovde vidi neznanje? Tvoje neznanje? Uzgred, ovo je znanje sa Wikipedia. I u tom momentu Kinezi su imali samo nadmoć u broju vojnika, sve drugo je bilo na strani Amera. Tema ovde nije Korejski rat, već USA VS China nekad i sad. Korejski rat je bio razoran za "obe" Koreje. Teško čoveku koji živi u XXI veku a glorifikuje Severnu Koreju. Ne verujem da bi, kad bi mogao birati u kojoj bi živeo, izabrao Severnu.

Kultura Divljeg Zapada stigla je isključivo sa istoka. Od Kine, Persije, Egipta, Asirije, stare Grčke i Srbije i tu je kraj.

Da ne bi Marka Pola, renesanse i vizantijskoig zlata Divlji Zapad bi i dan danas bio na pragu civilizacije. Mada je činjenica da su i pored toga ostali samo varvari i divljaci. I zato Srbija među ljudožderima nema šta da traži.

Pa moguće. I šta je onda sporo?

Slažem se. Osim toga da tamo nema ljudoždera. Jedini ljudožderi su kineski emigranti. Imaju kineske restorane i kineske četvrti, ali nemaju kinesko groblje. Zašto? Pa zato što im leševi završavaju u kineskim restoranima, sitno iseckani i servirani zapadnjačkim mesožderonjama. :rida:

Back