US Open - poslednji od 4 gren slem turnira u godini

E9ulXEmXoAcDj5j

E9ul75gXsAEzqmU

E9uk_2AXoAURPpR

Meda nema top 10 igraca u zrebu do 1/4. Ovaj Ruud je van top 10 nego je upao tu kao nosilac zbog otkaza.

A No1e Beretinija sa kojim je igrao poslednje finale GS-a. I u ovom drugom delu No1etovog zreba su sva trojica osvajaca medalja sa OI. Plus jos mine kao Karatsev i Hurkac itd...

Za ovog Cicipasa mislim da ce da ispadne. Bice samo Rublev Meda polufinale.

Kako nisu naucili da tim namestaljkama samo ojacavaju Noleta i prave zivotinju od njega.
I odlicno sto je Nole pao na Olimpijadi jer protivnici su sada neizbezno makar malo opusteniji.
Da li se zna gde ce biti prenos obzirom da se vise nista ne zna?
Nekada je Euro Sport Radi GS a SportKlub Masterse, sad nista vise ne znam.
Tako je. Eurosport će prenositi turnir.

No1e zreb.

Kvalifikant, Struff, Goffin/Nishikori, Karatsev/De Minaur, Hurkac/Beretini, Zverev/Shapovalov/Kacanov/Busta, Rublev/Medvedev

Kao i uvek No1etov deo zreba neuporedivo tezi od drugog dela, gde su namestili da se Meda proseta do finala i svez napadne Novaka koji ima minu u svakom kolu.

Cicipas je u drugom delu blizu Girosa.
Dobro, nije baš uvijek. Na Vimbldonu je imao smiješan žrijeb.

U prva tri kola ne bi trebalo da bude problema, redovne mušterije. Osmina može biti zeznuta. Ako dodje Beretini u 1/4 finalu, mislim da će biti rutinski posao za Novaka. Em je Beretiniju forma u padu, em se ne ističe na betonu. Polufinale može biti teže od finala, ako se ukrste Novak i Zverev.

Sa druge strane, Meda ima autoput do polufinala. Zverev ako ne ispadne u prva tri kola, može do titule.

No1e zreb.

Kvalifikant, Struff, Goffin/Nishikori, Karatsev/De Minaur, Hurkac/Beretini, Zverev/Shapovalov/Kacanov/Busta, Rublev/Medvedev

Kao i uvek No1etov deo zreba neuporedivo tezi od drugog dela, gde su namestili da se Meda proseta do finala i svez napadne Novaka koji ima minu u svakom kolu.

Cicipas je u drugom delu blizu Girosa.

Ubeđen sam da Busta ne može da dogura do PF-a, a i ako kojim čudom dogura Novak će ga razbiti.

Back