US Open - poslednji od 4 gren slem turnira u godini

Rekao bih da ljudi precenjuju Medvedeva u drugoj polovini žreba. On jeste da je favorit, ali nije ubedljivi favorit i sigurno se neće "prošetati" do finala, jer ga u četvrtfinalu može sačekati nezgodni i borbeni Švarcman (koji ima negativan skor 6:0 i koji će maksimalno ginuti na terenu protiv njega u cilju da ga prvi put pobedi) a u polufinalu Cicipas, Rubljov ili čak Agut (koji isto zna da bude nezgodan kada ga ide).

Rublev Tiafo pa na Ozea ili Aguta pa na Cicipasa i Medu

Cicipas ima najlaksi zreb do Rubleva i Mede

Meda Evans, pa Svarcman, pa Rublev ili Cicipas

No1e Nishikori, pa Karatsev potencijalna mina, pa Beretini, pa Zverev, pa ko god iz drugog dela.

Zverev protiv Socka, Sinnera i Shapovalova.

Realno ....... Cicipas ima najlaksi zreb, ali ocekujem da ce neko da ga zvekne pre finala. Rublev ili Meda.

I No1e i Zverev imaju mine u zrebu. Uopste je ovaj deo zreba mnogo tezi nego onaj drugi.

Poslednja izmena od moderatora:
E-ZUU0CWQAwQ7kg

Osaka opet u suzama: Ne znam kad ću igrati tenis sledeći put​

1630721836-Naomi-Osaka-750x500.jpg

Posle poraza od Lejle Fernandez u trećem kolu US opena, treća teniserka sveta Naomi Osaka rekla je da nije sigurna kada će sledeći put izaći na teren.

Kanađanka je slavila sa 5:7, 7:6 (7-2), 6:1, a Osaka je na konferenciji za medije govorila o teškom periodu koji prolazi i ponovo je zasuzila.

„Osećam da… Kada pobedim, ne osećam se srećno. Više osećam olakšanje. A kada izgubim, vrlo sam tužna. Mislim da to nije normalno. Nisam želela da plačem, ali osećam se kao da…“, u tom trenutku su se Osaki oči napunile suzama.

Moderator je tada želeo da završi konferenciju, ali je Japanka rekla da bi volela da nastavi.

„Veoma mi je teško da ovo artikulišem. Mislim da sam došla do tačke u kojoj moram da shvatim šta ću sledeće da radim. Iskreno, ne znam kada ću igrati svoj naredni teniski meč“, rekla je, pre nego što je ponovo zasuzila.

„Mislim da ću pauzirati od igranja neko vreme“.

Pre svega toga, novinari su između ostalog pitali Osaku da prokomentariše bacanje reketa, za nju neuobičajeno.

„Žao mi je zbog toga. Nisam sigurna zašto sam to uradila. Govorila sam sebi da budem mirna, ali prekipelo mi je. Obično volim izazove, ali u poslednje vreme se unervozim kada mi ne ide, mislim da i vi to osećate i vidite“.

Sport Klub

Karatsev puko u 5 setova od izvesnog Bruksbija.

Novak Bruksbi sledeci mec.

Shapovalov izgubio prvi set od Harisa. Lik koji izgleda kao seoski svaler iz juzne afrike. Btw, vec je dobio Shapovalova u jedinom mecu koji su igrali do sada u Dubaiju.

Esli Barti izgubila prv iset od Rogers. Ja sam sokiran kad sam video da je igrala tb sa Verom Zvonarevom. Ovde JJ da se vrati bila bi broj 1 garant.

Back