SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tako...kao što sam predvideo...nastaviće se...sve do sledećeg vimbldona jer sam siguran da će ponovo vezati 4 slema
a onda će, nadam se, neko iz svetskog tenisa nešto preduzeti
Američka teniserka Serena Vilijams kažnjena je danas sa 17.000 dolara zbog kršenja tri pravila u finalu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.
Vilijams je sinoć u finalu izgubila od japanske teniserke Naomi Osake sa 2:6, 4:6, ali je bila u centru pažnje zbog ponašanja i uvreda upućenih sudiji Karlosu Ramosu.
Osvajačica 23 grend slem titule kažnjena je sa 10.000 dolara zbog uvreda sudiji, sa 4.000 dolara zbog upozorenja o „koučingu“ i sa 3.000 dolara jer je slomila reket, preneo je Eurosport.
SInocnji veoma naporan mec protiv publike, motivisanog DelPa i sebe je NOLE rijesio u svoju korist... i ostaje nam samo da se radujemo i proslavimo njegovu titulu sa pravim predstavnikom nase nacije.
- - - - - - - - - -
Nema tu sta da se preduzima... nece se vise roditi neko ko ce imati taj talenat i ovakvu konkurenciju.
Ona para ima, lako ce da plati. Trebalo je da dobije zabranu igranja neko vreme, e onda bi se primirila i dobro razmislila sledeci put.
Ona para ima, lako ce da plati. Trebalo je da dobije zabranu igranja neko vreme, e onda bi se primirila i dobro razmislila sledeci put.
i tako...kao što sam predvideo...nastaviće se...sve do sledećeg vimbldona jer sam siguran da će ponovo vezati 4 slema
a onda će, nadam se, neko iz svetskog tenisa nešto preduzeti
prijatelju, niti je on predstavnik naše nacije, niti je imao bilo kakvu konkurenciju...sve si omašio
necu da pisem blog .. mrzi me .. pa cu ovde da kazem ... No1e je zasluzio jedan ogroman respekt od svih u Srbiji jer je obelezio Srbiju na sportskoj mapi "za vek vekova"
Znaci, legenda .. i tacka.
E moj pobratime... pa tako ne misli 90% ljudi koji se ovdje sada OPET kunu u NOLETA.
Dobro je Slobo rekao "mi smo GOVNA".
Šta da preduzme neko iz svetskog tenisa?
- - - - - - - - - -
Tvoje nacije nije sigurno, on je predstavnik srpske nacije, najbolji među nama.
Ja volim da budem izuzetak![]()
Ti nju verovatno ne voliš zato što je crnkinja, ali ti je to slaba uteha. Svi, ali redom svi su rekli da je sudija trebalo dvaput da meri, a jednom da seče, a ne samo da seče. Kako je samo neprijatna bila i ceremonija dodele priznanja akterima finala na kojoj nije bilo njega. A sve zbog njega. Umesto što je mogao kraju da se rukuje, pomiri sa Serenom on je zbrisao sa terena. Ne radi se to tako.
ti slobodno možeš da ga vodiš kući i da bludničite, zaslužujete jedno drugo, a najbolji među nama vreme ne provode na teniskim terenima, to je sigurno