US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obsidian SG-One Mustang

Like a brand-new PC crammed inside an old TRS-80 body, the Obsidian SG-One Mustang ($1.3 million) is a great mix of old and new. This re-made 1967 Mustang fastback boasts a custom Obsidian 392 cubic-inch engine, producing more than 847 hp, a 0-60 time of under 3 seconds, and a projected top speed of over 210mph, as well as twin superchargers, a NASCAR-style belly plate, and custom 18-inch front and 20-inch rear wheels. Inside, there's a 3,000 watt Kicker stereo system with Dolby 5.1 surround sound, DVD navigation, MP3, iPod, XM Radio, 60GB hard drive, and Bluetooth, a touch screen LCD, integrated Wi-Fi, and more.
obsidian-sg-one-mustang.jpg

obsidian-sg-one-mustang-2.jpg

obsidian-sg-one-mustang-3.jpg

obsidian-sg-one-mustang-4.jpg

obsidian-sg-one-mustang-5.jpg

:heart::heart::worth::worth::heart::heart:

Te godine je u DeVille isao 429 sa 340 ks, a to vredi svakog dinara, i registracije i goriva ;)

Btw, dizel u kabriolet, pa jos Cadillac? Jomini, Jomini, kakav si ti ljaljan :P :lol:
Ma ti si spreman na sve, samo da se ne baciš u trošak. :lol: Sramoto jedna.

tako je 'birdy kazi mu! ;)

jomini, stvarno si extreaman
ajd sto si japanac pa si po defaultu seljak, nego sto si mutirao u cudoviste! :lol: :lol: :lol:
:hahaha:
A ti što podržavaš ovog... Ni ti nisi ništa bolji.
Hajde reci ljudima kakvu ponudu si mi dao za razmenu. :D:D:D

mogu ja navigatora da slikam ako ocete prolazim pored njega 3-4 puta sedmicno

Slikaj njega,slikaj linkolna u djenovioce,onaj stari chevrolet kombi sto je parkiran blizu glavne autobuske.Slikaj dodge stelt crveni u kumbor na donji put,pa onog kamara kod skolskog centra,tu je i h3,pa nekoliko 300c sto nasih sto stranih.pa ima onaj noviji krajslerov van,ako si primjetio imaju 2 ns i ko tablice.Ne znam koji je to model a nije vojadzer mnogo mocnije izgleda.

Back