US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto ga maltretiramo, ako mi predjemo 100 km zbog auta koji je nekad bio '63 Impala, moze i on, s obzirom da je ljubitelj, da se 65-icom provoza do mosta i uslika auto, a pritom i ustedi za Coca-Colu svercujuci se u busu :lol:

Btw, koji auto je u pitanju? I ko je domacin? :confused:

Ovo je Gazela, ima da se peshachi u pichku materinu, pa kroz cigan male i preko 10 koloseka kroz vagone :P

Imao sam isti ovakav ali V6 (3,5L High Output, SXT 260 HP) 2006'. Chak ista boja. Felne su bile fabrichke i po mom mishljenju, daleko lepshe nego ove niklovane(kich).
Auto je strashno udoban i mogu vam reci da i 6-tak ima sasvim dovoljno snage. Malo dotaknesh gas pedalu i gume zapevaju. Zamenio sam ga za Mustanga(postavio sam par slika) i iskreno, kajem se. RT model (5,7 L V8 HEMI) sam vozio, daleeko je jachi ali iskreno, bespotrebna snaga u autu sa chetvoro vrata.

Color%20Me%20Gone%202.jpg

Krenuo bi od rastavljanja pa peskiranje..
Meni ne izgleda da nema zdravog lima, hauba truo rub ali i dalje je 90posto zdravo. (tako bar izgleda na slici)
Vredi li uzeti za 500?

Vidi, ja nemam razloga da vas lazem za stanje. Cak je i krov busan koliko je truo, kad bi je ispeskirao ne bi ti nista ostalo.

kresa capri:
sve se to da srediti samo je pitanje za koju cenu ga prodaje, ovde treba minimum 3000 evra da se dovede u normalno stanje

Gril je 360 dolara, krila su 890, hauba 420...

Back