US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veceras ispred mene na semaforu.... 4.0 V6 ( '06 god sa pony apperiance paketom )

hx2gqa.jpg

Onaj bjuik sto je sleteo sa mosta, gde je to slikano ?
Vidjao sam taj bjuik i dok je bio bordo i kad je sredjen i ofarban u plavo. Pricao mi je drug, da je unutra motor iz nekog evropskog forda 2,4 ili tako nesto, da je tesno u kabini za onoliki auto i da nema servo pa se jedva okrece volan.
Stvarno steta za auto, ne znam kako nije uspeo bezbedno da zaustavi auto, mozda je automatik... Nadam se da vozac nije ozbiljno povredjen

dobra stvar kod NS je to sto za 365 dana u godini, moze da se vidi 365 razlicitih amerikanaca, makar samo u prolazu...doduse, voleo bi da je vecina klasicni modeli ali sta je tu je... ;)

t7fxw9.jpg

21188b6.jpg

podsecanja radi...6,4 V8 twin turbo dizel sa 350 ks i 885 Nm obrtnog momenta, 4x4 pogonom, nosivoscu od preko 2,5 t i mogucnost vuce preko 7,5 t.....i tako... :lol:

dobra stvar kod NS je to sto za 365 dana u godini, moze da se vidi 365 razlicitih amerikanaca, makar samo u prolazu...doduse, voleo bi da je vecina klasicni modeli ali sta je tu je... ;)

t7fxw9.jpg

21188b6.jpg

podsecanja radi...6,4 V8 twin turbo dizel sa 350 ks i 885 Nm obrtnog momenta, 4x4 pogonom, nosivoscu od preko 2,5 t i mogucnost vuce preko 7,5 t.....i tako... :lol:
Lepo...
a koko mu ono izađe registracija...? :per:

a upotreba istog? Shta tip ima ergelu pa prevozi konje ili je mozhda radi na gradjevini ili pa mu treba za prevoz materijala? Pre ce biti a'e malo da se kurchim po Srbiji... :thumbdown:

Back