- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ponovo gledam, bas dobro uredjen prostor, mnogo ti hvala za primerjedino bih ja lupila glavom u plafon garant
ostalo mi se mnogo svidja
![]()

vidis na to nisam ni mislilaja nesto ne bih spavala na galeriji koja je okacena na plafon...msm, kupila sma dusek prekjuce, a krevet cu da pravim od paleta...samo stabilno, samo sigurno....aj sto smo razvalili jedna krevet, ne bih bas da razvalimo i galeriju.![]()

vidis na to nisam ni mislila![]()

auuuu....kako da ne mislim. pocetkom marta nova kada, prethodna je razvaljena, trajala je 4 godine...posle je pocela da pucketa dok nije krenuo potop. inace kada je bila glanc nova kad sam prvo ja pocela da je koristim, nov stan, sve novo.
krevet kupljen kad i stan dakle pocetkom 2016 je razvaljen....i kako ja da ne mislim o resenju kacenja na plafon.![]()

auuuu....ne znam sta bih ti rekla
hahha...izvini...pomalo mi i smesno
ali inace da...na zalost ove nove stvari su uglavnom nikakvog kvaliteta...zato uvek 100x razmislim kada hocu nesto da promenim sto je staro a drzi se godinama za nesto novo...

daa...a ja sam tako kada sam birala krevet, tj. ram...gledala i gledala i nigde videla nisam to sto sam zelela...posto ne podnosim uzglavlje za krevet...bilo mi je bitno da ga uopste nema...pa sam narucila kod nekog stolara...jeste los kvalitet, zato cu i da pravim krevet od paleta. one mogu da izdrze cak i 1 tonu, 1 paleta, a za krevet treba vise paleta.
kupila sam dusek sa oprugama i kokosovim vlaknima unutra, pa cu ga samo staviti na taj krevet, dotle ce biti na podu.
pravicu i radni sto....kupila sam bele adils noge i police iz ivar sistema koje cu da preradim i bas sam gledala opet neiden krevet koji mi se svidja i jeftin je, onaj od 140x 200, ali hbt ako tu dvoje smeju da legnu onda sam ja engleska kraljica.
a stvarno ne znam sta radimo...taj krevet, razvaljeni, je na razvlacenje iz vitoroga, prvo smo odvalili tu stranu koja predstvalja naslon, a napravili su tako sto su par eksercica ukucali u ivericu...ej ceo mehanizam na par eksercica i to u iverici za koju ekser nije.
onda je na sedecem delu pukla ploca od iverice, a drzi se samo zato sto je noseca greda od punog drveta. ja cu to drvo da izvadim i sacuvam, zatrebace mi za neki sledeci projekat. ostatak kreveta ce naravno u djubre.