Uranijum i teški metali otkriveni u tkivu generala Pavkovića

ma kako ja to ne vidim, sitno mi mnogo?
23 mikrograma po kg
a normalno je
The average human body contains about Pogledajte prilog 1825751
90
µg of uranium.
znaci da je ima 23x90kg prosecna tezina = 90puta vise, onda je i te kako iskocio iz normale, ako ja to dobro vidim

sefe
  • Začetnik temedoppler uvelicaj nam to, ne vidimo

Vidim šta hoćeš da kažeš. I mene je sada zbunilo. Uglavnom, Ili je 23.8µg ili je 25.8µg, ali ovo je količina merena u uzorku iz njegovog tumora, a ne po celom telu.

Piše gore na italijanskom, 4. stavka "tessuto tumorale“ → to Gugl Translate prevodi kao Tumorsko Tkivo i rezultati su dati u µg/kg prikazujući koika je koncentracija uranijuma u tom njegovom tumoru, gde je sigurno veća, kao što ti kažeš i 90 puta, ali nisu dali tu ukupnoj količinu u µg po celom njegovom telu. E, sad koliko vidim ti što su radili nalaz ili moguće i komppjuter automatski je gledao neki treshold value pa su zaključili da to nije alarmantno, pa nije dato u crvenom. Jedino primećujem da u poslednjoj koloni u tom redu fali brojka, tako da mi to još nije jasno zašto.

Vidim šta hoćeš da kažeš. I mene je sada zbunilo. Uglavnom, Ili je 23.8µg ili je 25.8µg, ali ovo je količina merena u uzorku iz njegovog tumora, a ne po celom telu.
to je jasno, ali se zna da:
The human body contains a small amount of uranium from food, water, and air, with most of it accumulating in the skeleton, liver, and kidneys.
tako da kada su ga nasli u stitnoj ili pankreasu u toj koncentraciji, to je indikativno za ceo organizam da ga je imao 100 puta vise od nas normalnih
umorsko Tkivo i rezultati su dati u µg/kg prikazujući koika je koncentracija uranijuma u tom njegovom tumoru, gde je sigurno veća
ne, uranijum ne ide u stitnu, pomesao si sa jodom, a za pankreas isto mislim da nema sta da trazi tamo, pise ti iznad gde ide najvise

Осиромашени уранијум је служио за пробијање тенковског оклопа. А тенкови су били на Косову и Метохији, те је осиромашени уранијум на Косову и Метохији. И бомбе које су падале по остатку Србије јесу штетне по здравље, али је осиромашени уранијум коришћен на територији аутономне покрајине.
sta si se uzjogunio, pa niko ovde ne siri paniku sad posle 26 godina, samo kazemo sta se desilo sa pavkovicem koji je posle isao dole i bio izlozen kao i italijani.... uostalom samo izguglaj deformitete kod iracke dece gde je isto upotrebljavan du, pa ces videti, treba iskoristiti momenat i traziti opet zabranu, mada ja cisto sumnjam, jer nema za sta drugo da se koristi taj du, osim za zastitu od zracenja, i municiju, citam, englezi sto ukrama daju celendzere isto je municija sa osiromasenim uranijumom, znaci ne hebu zivu silu dok ih ruja ne opamprci u big bena
In March 2023, the UK government confirmed it was sending DU rounds to Ukraine along with its Challenger 2 tanks with its 120mm ammunition during the Russian invasion.[44]

mi smo se predali na vreme da nas sve ne potruju kao pacove, kosovo je otislo

to je jasno, ali se zna da:
The human body contains a small amount of uranium from food, water, and air, with most of it accumulating in the skeleton, liver, and kidneys.
tako da kada su ga nasli u stitnoj ili pankreasu u toj koncentraciji, to je indikativno za ceo organizam da ga je imao 100 puta vise od nas normalnih

ne, uranijum ne ide u stitnu, pomesao si sa jodom, a za pankreas isto mislim da nema sta da trazi tamo, pise ti iznad gde ide najvise

Da, u pravu si "25.8 µg/kg in thyroid or pancreas would be much higher than expected under normal environmental exposure, based on available data. Typical documented concentrations in soft tissues are around 0.5 µg/kg, with somewhat higher values (a few µg/kg) in certain organs like thyroid." Rekao je dalje najviše do 5 µg/kg u štitnoj. Ono sa crvenim brojkama koje su dali u izveštaju nije uopšte pouzdano, samim tim ni potrebno.

Back