Quantcast

URAN

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Istina u natalu.. osoba mora da ima povezano delovanje vladara 3. polja i 9. polja na neki nacin, preko aspekata, polozaja, recepcija. Vladar 3. polja u 9. polju direktno pokazuje potrebu natusa da kroz komunikacije, obrazovanje i spoznaje uoci vise spoznaje i istinu. Vladar 1. polja kao ponasanja natusa, odnos prema svetu oko sebe , dobar sa vladarem 3. polja komunikacije i obrazovanja, a smestenog u 9. polje istine daje osobu koja ima teznju da zivi u istini i da ne voli nepravdu/neistinu.. Sunce u 9. polju sa svim ovim vec naginje na istinu.
Samo Lav u V polju meni ne bi znacilo nista sem spontanosti i otvorenosti, potrebi da voli ili bude onaj kome se dive, da se zabavi, ali to zavisi gde je pobeglo to Sunce. Cak ni samo Sunce na vrhu 9 polja ne znam da li bi mi znacilo da predstavlja Istinu...ipak to zavisi od celokupne slike natala
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Od znaka zavisi gde će da udari najviše. Ima tri nivoa jačine, a najgore je kada udari na Asc u Ovnu i to dok tranzitira znakom Ovna. Nervi idu u aut vrlo lako tada.
Hmmm... Volim temu Urana u 1. polju.. Urana na ASC.. Nisam sigurna da Uran na ASC daje bas stalno plave oci jer ga imam na ASC i vrlo tamne oci. Dal mu je najgore mesto tranzita preko 1. polja.. ni to nisam sigurna, zavisice mnogo od polozaja vladara ASC, po znaku, polju , recepcijama pa i aspektima. Dal je gori kad je u 1. polju Ovan gde "moze da udari na glavu" u smislu povecanja intrakranijalnog pritiska, potresa mozga, padanja na glavu sa krckanjem lobanje, krvarenja u glavi AKO ima lose aspekte ka vladaru 1. polja jer Ovnu na ASC Uran onda dolazi negde iz 12 polja s obzirom da posmatramo nase polozaje polja na latitudi oko 45N.. Deo11.polja moze imati Vodoliju u sebi pa da kazemo slucajno, zadesno..ali je tu bitniji odnos vladara 1.polja prema Uranu , vladara 6. polja prema Uranu i itekako bitan odnos vladara 8. polja prema Uranu.. Tesko je govoriti globalno. A mozda ako je Lav na ASC pa Uran los ka Suncu, a pri tom u izgonu kad je tu... Ili Ribama u podznaku kad razori psihu i podeli licnost..tesko je uopsteno govoriti, ali da ga nema promene i kreativnosti ne bi bilo..
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Nije sigurno zbog Urana.
Transsaturni a pogotovo Uran ne grade natusu karakter.
Ovu izjavu, ovako napisanu za transpersonalne planete, razumem ako je koriste astrolozi koji se bave iskljucivo tradicionalnom astrologijom. Froli voli da kaze, bar na predavanjima odrzanim kod nas, kad vidi tog Urana "pojavili se vanzemaljci..ako postoje ali ne postoje" u sali jer za njega, kao astrologa tradicionalne astrologije on ne postoji.

Ako je bilo komentara o Uranu na ASC veoma sam sigurna da natusima koji ga imaju ( onima koje su vanzemaljci ipak ispustili ovde) itekako Uran utice na Ponasanje, stav i vidjenje sveta oko sebe, odnos prema licnom imenu, na odnos prema sopstvenom telu itd itd. Sad nam stasavaju i generacije koje ce imati Sunce u Vodoliji i Urana u konjukciji sa Suncem, pa tek tada kad ih prostudirate i dozivite moze da se govori o tome da li uticu na karakterno ispoljavanje licnosti. Uran ce da, itekako, u tom slucaju gradi karakter osobe, a ako je na ASC i ispoljavanje u svetu oko sebe. Ne bih ja tako olako odbacila uticaj transpersonalnih iliti TransSaturnovih planeta kao sto se mahom cini..
 

N3Wz

Domaćin
Poruka
4.944
Za Uran mozemo da gledamo

Vulkane
Tsunamije
Zemljotrese

Pogotovo kombinacije Mars/Uran/Mesec/Bik

Recimo ovo je tacno vreme nastanka tsunamija u Indoneziji dok je uran bio na 1* Bika u septembru

Sep 28 2018 10:02 AM

Tsunami se dalje stisava, zemljotresi su bili ucestaliji od AVGUSTA meseca, upravo kada je Uran zvanicno posetio znak Bika. Stanje se stisava sve do nedavnog desavanja u periodu ove nedelje jer ponovo imamo upliv Urana u znak Bika gde mozemo da ocekujemo cak gore posledice.

Pet dana posle katastrofalnog zemljotresa i cunamija na indonežanskom ostrvu Sulavezi u kojem je nastradalo 1.234 ljudi, proradio je i vulkan Soputan.
link : http://mondo.rs/a1136172/Info/Svet/Vulkan-u-Indoneziji.html

Soputan se zove mesto.

https://volcano.si.edu/showreport.cfm?doi=GVP.WVAR20181212-266030
 

Top