- Poruka
- 113.861
I + eto, ja o tom natalnom UR na 11 Skorpije u egzaltaciji malo znam, nema mnogo da se nadje, pa rekoh da priupitam zna li ko?![]()
Pa valjda će neko ko svrati znati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I + eto, ja o tom natalnom UR na 11 Skorpije u egzaltaciji malo znam, nema mnogo da se nadje, pa rekoh da priupitam zna li ko?![]()

je l stvarno?
mizacaaaaaaaa u devici nam je uran! cemu da je nadamo
![]()
Na koju se ložiš sa foruma, slobodno kaži. Kada je neko kloniran, možemo li reći da hebe samog sebe od dosade?![]()
Aj, neću da budem zao, obećao sam.Džonjaj Šime, nemoj posle da drma reuma.

Ima i poštenih, al pored nenormalnih prolupaju... ja znam da si ti pošten čovek.
Moram da vidim što je vašim generacijama tamo ('70) toliko teško da nađete dobru vezu. da li je to samo zbog Plutona u Vagi ili igra ulogu i Uran...
Ne može Mars u Pluton da uđe, al vidiš nisi daleko od toga. Dođi u kafanče i pitaj sve što te interesuje.
Ne zanima Šimeta astrologija
Al je dobar i fin momak
Kad bi žene znale kako je zgodan ne bi mogao da živi od njih
Škorpija je to
Iako tome ne pridaje značaj

Ne zanima Šimeta astrologija
Al je dobar i fin momak
Kad bi žene znale kako je zgodan ne bi mogao da živi od njih
Škorpija je to
Iako tome ne pridaje značaj

@dive
Trenutno sam na telefonu
A na njemu nemam astro program
No tu je N3W
Ako ti on ne odgovori večeras - pošalji mu podstke na pp,ja ću sutra

ovo je jedan od najmudrijih postova na forumu ikad...
- - - - - - - - - -
postidi me žena, svega mi...![]()

ovo je jedan od najmudrijih postova na forumu ikad...
- - - - - - - - - -
postidi me žena, svega mi...![]()
nije mi toliko hitno, cekam te do sutra
- - - - - - - - - -
pa ti ne veruj posle![]()

Ja sam iskrena
Nema čega da se stidiš,no da se ponosiš
Nije meni bitno da li neko veruje u horoskop,samo da ne preteruje u zezanju onih koji veruju
Jer svako ima pravo na mišljenje
Mnogi moji prijatelji ne veruju,al nit ih ja teram da poveruju,nit oni mene da prestanem
...@Agić : E, to volim. Kada Škorpija ima intuiciju. Vidiš kako je nesvesno došao do mog Plutona i Marsa u Škorpiji? I to na temi o intuiciji (Uran 11 Škorpija). To je principijalno čekanje dok se ne otvori šansa, a kada se snage odmere dolazi do velikog zahlađenja. Isti princip možemo uočiti i kod Urana u Škorpiji. Tu je odluka - Ili postoji napredak, ili ne postoji napredak. Kada se ta odluka uspostavi, dolazi do sklada po pitanju osećanja, a do tada reka nije mirna. Može i drugi princip da se uspostavi, a to je ophođenje osobe prema tome kakvu kafu voli. Na kraju krajeva Uran u Škorpiji je čista psihologija. Ako je u dobrim aspektima sa Merkurom i Plutonom daje neponovljive psihoanalitičare.

u konjukciji sa Uranom Poslovnu sreću? To je ipak donem Pluton Devica, ne?
)

Znaš kako je meni sa Plutonom i Marsom u Škorpiji lepo. Prosto uživam.![]()
![]()
http://2.*****************/-vAaVyrr0wBY/VabesD-DsgI/AAAAAAAACZ8/i6HXT10vCyE/s640/Pluto+adorable.jpg
Ovaj img je nešto najscary ikad.
Podznak ti je na 25 stepeni Vodolije

i?
jel ima nekih lepih rasporeda
slazi me makar![]()
e dušo, ne tumačim ja natale, davno sam prestala
jer mislim da nemam dovoljno znanja za ozbiljne predikcije
a ne lažem......

znaci kanal![]()
Pa imaš ovde Egonu. Elle, Nevestu. N3W i Kamaela
svi oni znaju bolje od mene