Uran na 11 stepeni Škorpije

je l stvarno? :zag:

:uja: mizacaaaaaaaa u devici nam je uran! cemu da je nadamo :ceka:

U svakom slucaju poboljsanje.Uran ce prodrmati i Saturn i bice nesto lepo i ocaravajuce.Toliko moze da ti kaze 23-godisnji astrolog amater.Moguce je da i ja imam Urancic tude negde ali sam kao vrlo mlada u nastupu besa pocepala natalnu kartu.......

- - - - - - - - - -

Pardon.Uran ce okrnjiti Hronosa i on vise nece biti isti......Osecam,osecam,osecam mile moje astrologice.Samo da se dohvate jednom konacno.......

Na koju se ložiš sa foruma, slobodno kaži. Kada je neko kloniran, možemo li reći da hebe samog sebe od dosade? z:mrgreen:

Aj, neću da budem zao, obećao sam. z:mrgreen: Džonjaj Šime, nemoj posle da drma reuma.

trenutno ni na jednu...a dok sam se i ložio, nijedna nije uspjela da mi zadrži pažnju na duži period...suviše su obične i svakidašnje, vrlo malo je ovdje poštene čeljadi, isti đavo kao i na ulicama grada..:aha:
ali kakve to ima veze sa Marsom u Plutonu, u sumraku mliječnog puta...? :confused:

Ima i poštenih, al pored nenormalnih prolupaju... ja znam da si ti pošten čovek.
Moram da vidim što je vašim generacijama tamo ('70) toliko teško da nađete dobru vezu. da li je to samo zbog Plutona u Vagi ili igra ulogu i Uran...

Ne može Mars u Pluton da uđe, al vidiš nisi daleko od toga. Dođi u kafanče i pitaj sve što te interesuje.

Ima i poštenih, al pored nenormalnih prolupaju... ja znam da si ti pošten čovek.
Moram da vidim što je vašim generacijama tamo ('70) toliko teško da nađete dobru vezu. da li je to samo zbog Plutona u Vagi ili igra ulogu i Uran...

Ne može Mars u Pluton da uđe, al vidiš nisi daleko od toga. Dođi u kafanče i pitaj sve što te interesuje.

Ne zanima Šimeta astrologija
Al je dobar i fin momak
Kad bi žene znale kako je zgodan ne bi mogao da živi od njih
Škorpija je to
Iako tome ne pridaje značaj

ovo je jedan od najmudrijih postova na forumu ikad...:zkez:

- - - - - - - - - -

postidi me žena, svega mi...:rumenko:

Ja sam iskrena
Nema čega da se stidiš,no da se ponosiš
Nije meni bitno da li neko veruje u horoskop,samo da ne preteruje u zezanju onih koji veruju
Jer svako ima pravo na mišljenje
Mnogi moji prijatelji ne veruju,al nit ih ja teram da poveruju,nit oni mene da prestanem

nije mi toliko hitno, cekam te do sutra :zag:

- - - - - - - - - -

pa ti ne veruj posle :lol:

bolje je po mene da ne vjerujem...jer kad god sam upao u neki veći trip, i postao ufuran... malo koja me pogledala...živa istina...:zkez:

- - - - - - - - - -

Ja sam iskrena
Nema čega da se stidiš,no da se ponosiš
Nije meni bitno da li neko veruje u horoskop,samo da ne preteruje u zezanju onih koji veruju
Jer svako ima pravo na mišljenje
Mnogi moji prijatelji ne veruju,al nit ih ja teram da poveruju,nit oni mene da prestanem

:z;:...

@Agić : E, to volim. Kada Škorpija ima intuiciju. Vidiš kako je nesvesno došao do mog Plutona i Marsa u Škorpiji? I to na temi o intuiciji (Uran 11 Škorpija). To je principijalno čekanje dok se ne otvori šansa, a kada se snage odmere dolazi do velikog zahlađenja. Isti princip možemo uočiti i kod Urana u Škorpiji. Tu je odluka - Ili postoji napredak, ili ne postoji napredak. Kada se ta odluka uspostavi, dolazi do sklada po pitanju osećanja, a do tada reka nije mirna. Može i drugi princip da se uspostavi, a to je ophođenje osobe prema tome kakvu kafu voli. Na kraju krajeva Uran u Škorpiji je čista psihologija. Ako je u dobrim aspektima sa Merkurom i Plutonom daje neponovljive psihoanalitičare.

@Agić : E, to volim. Kada Škorpija ima intuiciju. Vidiš kako je nesvesno došao do mog Plutona i Marsa u Škorpiji? I to na temi o intuiciji (Uran 11 Škorpija). To je principijalno čekanje dok se ne otvori šansa, a kada se snage odmere dolazi do velikog zahlađenja. Isti princip možemo uočiti i kod Urana u Škorpiji. Tu je odluka - Ili postoji napredak, ili ne postoji napredak. Kada se ta odluka uspostavi, dolazi do sklada po pitanju osećanja, a do tada reka nije mirna. Može i drugi princip da se uspostavi, a to je ophođenje osobe prema tome kakvu kafu voli. Na kraju krajeva Uran u Škorpiji je čista psihologija. Ako je u dobrim aspektima sa Merkurom i Plutonom daje neponovljive psihoanalitičare.

Imaš Pluton u Škorpiji:zper:
a ja u VIII z;) u konjukciji sa Uranom
Vidim ja odmah fina osoba.......
a kako bi mi objasnio činjenicu da meni Škorpioni oba pola od kad znam za sebe donose sreću?

z:mrgreen:

Znaš kako je meni sa Plutonom i Marsom u Škorpiji lepo. Prosto uživam. z:shock: z:shock: z:shock:

14ybr6.jpg

Ovaj img je nešto najscary ikad.

Haha, pazi, napisao sam ogroman tekst o poziciji dok je Mars na petom stepenu Škorpije trenutno. Ali odlučio sam da ne otkrivam ništa o poziciji Pluton-Mars u Škorpiji. Bolje je tako. Previše je tu energije da bi se ista rasipala.

Back