Uputstvo za upotrebu sex kombinacije*

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto ovo zvuci kao da je toliko lose :
On je prisutan u tvom životu onoliko koliko si mu ti dozvolila. Ponaša se prema pravilima koja si mu ti nametnula.

Da bi proizvod toga bilo ovo:
On ne zna tvoje probleme, on ne zna tvoje želje, nadanja, strahove, životne stavove, uspehe i padove. On ti ne pravi scene, sa njim se ne svađaš. Njega ne zoveš na rođendane, slave, druženja sa porodicom i prijateljima. On često ni ne zna da li ti uopšte imaš porodicu, ili ko su tvoji prijatelji. Podrazumeva se da ni prijatelji, a ni porodica, ne znaju za njega. Sa njim ne ideš na kafu ili pijanku

Mislim to je kao kada te zenska izvede i placa ti pitja celo vece da bi te Kaznila! Kao Ja placam crkni i posle te jos i *****.

kaže ovde u tekstu, seks komb. je za emotivno prazne koji se plaše vezivanja

da sad želim kres kombinaciju, najveći strah bi mi bio od njihovog otvaranja i vezivanja, jer mi se nekako u praksi pokazalo da muškarci, koliko god glume hladnoću i mačizam, zapravo jedva čekaju da se otvore i da pričaju (uglavnom nerecipročno, tj ne i da slušaju). tako da, radije bih izabrala celibat (kao što i jesam), što je sigurno, sigurno je. da slušam semi kultivisana osećanja nekog lika koji se muči da ih izrazi jer je debelo zakasnio sa tim kad mu je bilo vreme, neka hvala
Није здрав целибат.
Колико дуго ниси?

Ja sam za, iskreno pokušala jednom da imam takvu vezu samo za sex, ali nije uspelo.
Tj na moje veliko iznenađenje muškarac je bio taj koji je bio uvređen takvim predlogom.
Posle sam bila opreznija i jednog tipa koji mi je delovao savršeno za to pitala ono kao šta ti misliš o tome bla bla kakav je tvoj stav - lik se samo zgrozio.
Tako da odustala sam, oni svi pričaju kako bi imali kombinacije i kako bi ovo ili ono a kad im ponudiš upravo ono o čemu pričaju oni te odbiju, kao nije im prihvatljivo da ih neko tretira na takav način?

Ali imala sam jednu drugaricu koja je uspela da nađe tipa i da u dogovoru sa njim imaju nešto tipa samo sex kombinacija. I funkcionisalo dugo, i mogu ti reći kad mi je objašnjavala kako to u stvari u praksi izgleda ja sam bila u fazonu kako je to extra i uparvo ono što meni treba. Ali eto ja nisam bila te sreće da naletim na nekog ko bi želeo to isto...
sad sam već matora tako da mi i nije stalo da se više cimam, ali svaka žena koja želi i uspe da naleti na nekog sa istim ciljem - samo napred.
Баш ниси имала среће.

Back