jeste.
i ovo što ti radiš po temama jeste.
...
drugo tema ti je budalastina.
za tvoju informaciju , imam sexa puno vise od tebe. i mnogo kvalitetnijeg veruj mi jer je satkan od mnogo toga sto je potrebno da bi bio 10 ili 11 ka (univerzum)
eto nekad buide i po sedam puta u tri cetri sata ko recimo prosli vikend...
a obicno biva dva tri put nedeljno... ne biramo, ne planiramo (ponekad bude neki plan) ... dok ti recimo moras da planiras vidjanja....jer ti iznenadna bas i neidu posto ebaci ne budu slobodni....
pricala si kolko to traje bubrenje izmedju seks partnera, od upoznavanja? kazes do tri mjeseca...a kolko se puta vidis i krenes s njim do tad? jel se vidite dva put nedeljno? dakle 24 puta u tri meseca ukupno se puta vidite ? sumnjam paula. reko bih mozda tri cetri puta mesecno plafon...i nek se tru kresete po tri cetri puta...
glupo je i porediti kolko si u deficitu i ne cudi sto tolko i pricaS O TOME I TRAZIS TAJ SAVRSEN SEX. PROSTO JER GA NEMAS ONOLIKO KOLKO TI TREBA!
nijesmo si dosadili u tome....
moja zena je ljepas od tebe podosta, i zgodnija je, (ako ne vjerujes mogu ti dopustiti da se uvjeris, na inboxu zatrazi broj , mozes nas vidjeti naravno reci cu joj evo jedno paceno bice zeli da te vidi i tvoju ljepotu, jer prica da kap mark nema sexa i da ga nista ne zanima a inace to paceno bice je ono kojo menja partnere ko carape tj posle kad prestane ono sexualno bubrenje ispocetka za sta tvrdi da je oko tri mjeseca....)
nije naucnik ali je veoma inteligentna pa i da nije na ljepotu bi joj 70 % oprostio ....
kakva ti je ovo tema?
ali vidis da bi sex bio na 10ki postoji mnogo toga sto stane izmedju muskarca i zene....
i ljubav (o da da , prava ona za koju kazes da ne postoji zauvjek) , bliskost, povjerenje, a ne samo zelja i strast....
jer strast ce napravitio odlican sex ako je obostrana ali na toj skali on nece preci vixe od 8
za 9 i 10 je potrebno i ono plus na strast opasnu i jaku....