hibernated
Primećen član
- Poruka
- 928
ne znam, zaista ne znam
ja samo želim da ovaj košmar prestane![]()
Mislim, dobro je priznati kad nešto ne znaš. Nego, treba li ti savet kako da se iščupaš iz košmara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, zaista ne znam
ja samo želim da ovaj košmar prestane![]()
Mislim, dobro je priznati kad nešto ne znaš. Nego, treba li ti savet kako da se iščupaš iz košmara?
uputstva za život servirana u novinama, na televiziji, na internetu, u filmovima....
pridrzavate ih se ili pak postujete ono sto ste nauceni od malena
samo od caleta i keve pod uslovom da su dobronamerni i nisu idioti ostali iskljucivo neka korist ili sablon da ti prodaju vest knjigu naplate predavanje itd. i ti ces tako u projektovanom kalupu biti jedinstvena ma kako da ne
jeste da te citiram, a nisi se meni u ovom citatu obratio, nego htedoh reći zašto to radim: roditelji /ako uzmemo u obzir da su dobronamerni i daju neke dobronamerne smernice sopstvenom potomku/ su ok, ali i oni su samo ljudska bića, koja su lutala od nemila do nedraga, preispitivali su se, menjali mišljenja, nisu bogovi, nisu svemoćni, tako da to što tvrdiš ne važi.
Nekada iz najboljne namere /njihova vizura/ čine pogrešne korake, dešava se da saveti ne prate priču koju su u rl potvrdili praksom, veoma je kompleksno.
I kao najbitnije, osoba koja bi načelno trebala biti zrela po godinama života, dešava se da nije, bilo da je u pitanju roditelj ili dete, te neko ko čita temu..
jeste da te citiram, a nisi se meni u ovom citatu obratio, nego htedoh reći zašto to radim: roditelji /ako uzmemo u obzir da su dobronamerni i daju neke dobronamerne smernice sopstvenom potomku/ su ok, ali i oni su samo ljudska bića, koja su lutala od nemila do nedraga, preispitivali su se, menjali mišljenja, nisu bogovi, nisu svemoćni, tako da to što tvrdiš ne važi.
Nekada iz najboljne namere /njihova vizura/ čine pogrešne korake, dešava se da saveti ne prate priču koju su u rl potvrdili praksom, veoma je kompleksno.
I kao najbitnije, osoba koja bi načelno trebala biti zrela po godinama života, dešava se da nije, bilo da je u pitanju roditelj ili dete, te neko ko čita temu..
Nisam bas razumela
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
pešo brate čoveče, da li je poenta teme u naplaćivanju?!
- - - - - - - - - -
ti furaš fazon mama-tata besplatni saveti..
ma šta kažeš
daj! mada verovatno je već bio pa nije pomoglo mislim meni al piši ako oćeš možda je u prazno- - - - - - - - - -hehe i to ima račun, sad bih ja ovde možda obrisala porukuali sam to već uradila i to je nebitno, možda karmički nijei kasno jeu stvari plaća se vremenom ako ništa
Prvo sebi priznati da nesto ne znas, onda se distancirati od svih uticaja narocito generalnih saveta za konkretne probleme,
zatim probati sa psihologom da se prica, mada mislim da ih nema bas zainteresovanih, ali kroz pricu covek sam shvati neke
svoje zablude i greske, a onda se sto vise druziti sa ljudima u koje imamo poverenje bez uplitanja njih u nase probleme dok nismo spremni
i tek onda poceti sa druzenjem prema svojim trenutnim raspolozenjima. Ovo je kao procedura ne kao konkretan savet.
odgovori na ovu temu su razočaravajući
Zašto? Kako je uopšte moguće dati uputstva za upotrebu života? Kada smo svi različiti otisci prstiju.
Šta je ludilo? Ono što odskače od proseka? Onaj ko ne odskače od proseka davi se u blatu.
odgovori na ovu temu su razočaravajući
Bas mi je zao, mozda recept za ledene kocke pomogne?
Ja samo želim da ovaj košmar prestane