Ren
Obećava
- Poruka
- 86
Da, ovo je zaista veliki problem, koji od psihickog moze da vodi ka fizickom zlostavljanju, to je ono sto mene najvise plasi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je psihičko zlostavljanje već dovoljno strašno.Ren:Da, ovo je zaista veliki problem, koji od psihickog moze da vodi ka fizickom zlostavljanju, to je ono sto mene najvise plasi.
topmodelsica:"Skromna sam i ne doterujem se".... Ljubomora nema veze sa tim. Ljubomora nema veze ni sa cim. To ti je kao seks. Kakav seks takva je i ljubomora. Sve je to bez veze. Jao Boze ja vise ne mogu da iskuliram glupe ljude, a vecina su mnogo gluplji od mene, visestruko. Vise nikad necu moci biti obicna devojka.Osecam da ce ovo da shvate kao sto su shvatili 'Mozak je polni organ", to jest, nisu shvatili.
moj muž je stariji 14 godina i nikad nisam imala probleme na tu temu. naprotiv. baš se slažemo na angro.mislim da ljubomora nema veze sa godinama, nego sa temperamentom i sredinom u kooj je tip odrastao. u svakom slučaju, sve najgore o takvima.dragoslava:Ne znam neću da budem gruba prema tebi,ali ja smatram da je to velika jako razlika medju vama i da je on zato toliko ljubomoran.Koliko ti imaš godina?
Ne znaš šta je gore psihičko zlostavljanje ili fizičko.rdeki:Mislim da je psihičko zlostavljanje već dovoljno strašno.
e tek sad videh ovoMakondo:Ukoliko se malo zainteresujete za teoriju ljubomore videćete da u osnovi stoji projekcija.Šta to jednostavno znači ? Znači da ljubomorne osobe ono što rade (najčešće) ili priželjkuju da rade pripisuju onome na koga su ljubomorne.
drag. zorab lepo je sto pokusavas da citas izmedju redova,ali ovu temu nisam postavila da bi se opravdala muzu kad bude procitao ovo,iz prostog razloga sto bi on bio ljubomoran cak i kad bi znao da se ja ovde sada dopisujem sa raznim ljudima.on ima glupo misljenje, da ljudi na forumima zakazuju medjusobna vidjenja. . . naravno ima i toga, ali se ja nalazim na forumu-temi koja nije za to.inace,hvala ti,pogodila si kako izgleda ponasanje zene,ciji je muz bolesno ljubomoran. da li si tako nesto i ti dozivljavala,ili se bavis psihologijom licnosti? a mozda si ti samo jedna vrlo inteligentna osoba. hvala ti jos jednom!zorab:ja bih pobegla glavom bez obzira, ne bih se upustala u koncentricne krugove bolesnog, iskrivljenog poimanja stvarnosti...Prvo dokazujes da nisi ovo ili ono, onda, da bi izbegla prebacivanja, eliminises jedan po jedan "izazov" - kad izadjete gledas samo u pikslu, na pijaci kupujes samo od zenskog sveta, u autobusu piljis samo u sopsteve cipele, onda prestanas i da izlazis, redje se javljas na telefon, kad ti komsija, ne daj Boze, kaze "dobar dan" pretrnes sta muz moze da pomisli... -dok se ne pretvoris u zastrasenu neuroticnu krpu. Kome to treba!?
Ako taj nece odmah, bez oklevanja i izgovora, da potrazi pomoc strucnjka - veza bi trebalo da bude okoncana. Nema tog straha od samoce( ili sta vec sve rukovodi ljudima da "trpe") koji bi mogao da me prisili na zivot u takvoj vezi.
Pitam se da li je tema postavljena delimicno i zato da bi taj procitao kako "nikada nisi, niti bi" prevarila? Sve se nesto nadam da nisi uletela u "dokazni postupak", jer to je, po meni, vec faza teskog poremecaja odnosa.
I, konacno, zasto bi bilo cija deca morala da zive u takvoj stvarnosti?