- Poruka
- 2.553
Prica mi jedna frizerka kod koje sam se sisao kako ju je napustio muz nakon 22 godine braka i otisao sa 13 godina mladjom i kako vec ima odraslog sina od 22 godine koji je na tatu
i ima po par devojaka istovremeno. 
Zena od 40+ koja mi je delovala totalno razocarano, a verovatno je dugo bila slomljena nakon toga itd.
E sada meni nije jasno zasto sve u zivotu mora da nam zavisi od jedne jedine osobe koju odaberemo???
Zasto moramo ziveti sa nekom zenom/muskarcem i posvetiti mu/joj celi zivot?
Na primer, mozemo imati dete sa nekim i odgajati dete zajedno tipa 6-7 dana dete kod mene pa kod tebe dok je malo, a najvise kod babe i dede.
Sa moje tacke gledista cak ni varanje ne bi trebalo da postoji i bude problem. Znam da je dete moje, a ti se kresi sa kim hoces, nije problem, i ja cu isto tako ako mi odgovara.
Zasto je potrebno vezati nekog i biti sa nekim "u vezi"?
Zasto su ljudi slomljeni nakon pucanja braka??

Zena od 40+ koja mi je delovala totalno razocarano, a verovatno je dugo bila slomljena nakon toga itd.
E sada meni nije jasno zasto sve u zivotu mora da nam zavisi od jedne jedine osobe koju odaberemo???
Zasto moramo ziveti sa nekom zenom/muskarcem i posvetiti mu/joj celi zivot?
Na primer, mozemo imati dete sa nekim i odgajati dete zajedno tipa 6-7 dana dete kod mene pa kod tebe dok je malo, a najvise kod babe i dede.
Sa moje tacke gledista cak ni varanje ne bi trebalo da postoji i bude problem. Znam da je dete moje, a ti se kresi sa kim hoces, nije problem, i ja cu isto tako ako mi odgovara.
Zasto je potrebno vezati nekog i biti sa nekim "u vezi"?
Zasto su ljudi slomljeni nakon pucanja braka??