Upravo sada....

Ljdi moji, zašt to radite sebi?! :sad2: I što je još gore, svom okruženju? :rtfm:

...pijem kafu, forumašim, slušam muziku iz '90-tih i razmišljam da li da budim ono moje derište. Hoće u vrtić ali što voli da spava, pa to je čudo jedno!

Ljdi moji, zašt to radite sebi?! :sad2: I što je još gore, svom okruženju? :rtfm:

meni iskreno odgovaraju...moze da mi prica ko sta hoce,ali meni cigare smanjuju napetost i nervozu koje imam u zadnje vreme i previse...tako da nema veze sto mi stete,briga me,ionako ne planiram da zivim vecno ;)

jedem plazmu i kontam od kada nisam bila ovdeeeeeeeee

Helllo Jaco... :)

...sam budan sa ogromnom glavoboljom,iako sam mogao da spavam do 11... :(

meni iskreno odgovaraju...moze da mi prica ko sta hoce,ali meni cigare smanjuju napetost i nervozu koje imam u zadnje vreme i previse...tako da nema veze sto mi stete,briga me,ionako ne planiram da zivim vecno ;)

Helllo Jaco... :)

...sam budan sa ogromnom glavoboljom,iako sam mogao da spavam do 11... :(

Bole, a da probaš valerijana kapi ili čaj od matičnjaka ili majčine dušice? To je svakako zdravije. I glava te boli od cigarčina, nijedan jedini dobar sastojak nemaju, sužavaju krvne sudove i usporavaju cirkulaciju, zato ti se i čini da te smiruju. Inače, pišem sa aspekta pasivnog pušača od začeća do pre godinu dana, kad mi je umro otac. Ko zna, možda čak i zbog njegovih cigarčina imam to suženje vene zbog kojeg imam multiplu sklerozu. Svakako nije pomoglo mojim alergijama kad sam bila mala.

...se nakanjujem da krenem da radim nešto pametno, a mrzi me da živim. :aha:

Back