Upravo sada....

A ja odoh u goste kod sestre...i sestričine. A spava mi duša, odavno nisam bila ovako iscrpljena i psihički i fizički istovremeno, em se nisam naspavala, em sam u dve odvojene epizode bila drugaricama rame za plakanje.

...odoh da prezalogajim nešto.

em sam u dve odvojene epizode bila drugaricama rame za plakanje.

Rame za plakanje sam već danima i to različitim ljudima, nekako svi ovih dana imaju problema, a ja sam tu da saslušam. I ne smeta mi... Drago mi je da saslušam, pomognem makar slušajući ili savetom ako drugačije ne mogu, al' nekad se zapitam pita li mene neko ikad je l' imam ja nekih svojih muka i problema, majku mu...:neutral:

Rame za plakanje sam već danima i to različitim ljudima, nekako svi ovih dana imaju problema, a ja sam tu da saslušam. I ne smeta mi... Drago mi je da saslušam, pomognem makar slušajući ili savetom ako drugačije ne mogu, al' nekad se zapitam pita li mene neko ikad je l' imam ja nekih svojih muka i problema, majku mu...:neutral:

Ladi, kako si ti ovih dana? Muči li te šta? :cool:

...sto se tice ramena za plakanje,dugi niz godina sam izvesnim ljudima sluzio samo za to...odkad nemam vremena ni za sebe ni za druge (tj,za one koji mi znace UVEK imam vremena ;) ) ,doticni ne zovu niti se javljaju... :cool:

... kanim se da idem u krevet...a mrzi me...

...sam budan.
smileyTiredEyes.gif
Mrzim da nešto organizujem,iako sam u društvu najbolji u tome.

...dodjoh kuci zbog bolova u stomaku :( ...

Bole, jesi bolje?

Nemam ni ja stvarno ništa protiv, štaviše drago mi je da pomognem, samo sam malo "izašla iz forme" oko tih emocionalnih problema, naročito kad se ti razgovori dešavaju u vreme predviđeno za spavanje, tu sam naročito izašla iz forme. :aha:

...posekoh petu, kako boli! :sad2:

Ne smem da kažem kako sam se posekla, bruka i sramota! :rumenka: Samo, jedva zaustavih krvarenje, sreća pa imam stalno ONE uloške i kompresivni zavoj u kući, inače je to lilo!

Eh, lubenica, Zlatibor... :aha: Oću i ja! :besna:

...osluškujem veš-mašinu, igram Coffee shop 2, pratim forum...

Pa pravo na forum? :lol:

...se spremam psihički da idem u banku i kupovinu, ne znam dal' da uprežemo biciklicu ili da ipak i Milica ide peške, malo mi je cimanje da od Inteze do kuće nosim i pun ceger i biciklu po onim džombama.

Back