Upozorenje za ženske sa niskim šecerom

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.012
Ovo mi vec treci slucaj da sa zenskom s,kojom imao seks da u toku svrsavanja se trese i hvata je nesvestica jer joj uz to joj naglo pada šećer i svaki put se presečem od straha.
Prvi put nisam znao, mislio da je to od orgazma jer obicno je normalno da se trese,drhte joj butine ,gubi dah, i niz reakcija,, al imao cokoladice i povratih je..
Upozorenje!! --- Obratite paznju i uvek nesto slatko u blizini,cokoladica,koka kola jer je to jako zajebano.
Pitanje?
Šta preporucujete ako je ko doziveo to dal je bolje kao preventivu da pre Seksa nateram je da jede slatko i dal ce to da odrzi šecer na normali??
Kako da joj kazem da moze to da joj se desi,pa krene odakle ti to sto je malo neprijato objasniti a i mogu je preplasiti pa nis o seksa ..
Ovo je stvarno istina i nije zezanje kad to dozivis.

Ovo mi vec treci slucaj da sa zenskom s,kojom imao seks da u toku svrsavanja se trese i hvata je nesvestica jer joj uz to joj naglo pada šećer i svaki put se presečem od straha.
Prvi put nisam znao, mislio da je to od orgazma jer obicno je normalno da se trese,drhte joj butine ,gubi dah, i niz reakcija,, al imao cokoladice i povratih je..
Upozorenje!! --- Obratite paznju i uvek nesto slatko u blizini,cokoladica,koka kola jer je to jako zajebano.
Pitanje?
Šta preporucujete ako je ko doziveo to dal je bolje kao preventivu da pre Seksa nateram je da jede slatko i dal ce to da odrzi šecer na normali??
Kako da joj kazem da moze to da joj se desi,pa krene odakle ti to sto je malo neprijato objasniti a i mogu je preplasiti pa nis o seksa ..
Ovo je stvarno istina i nije zezanje kad to dozivis.
Ne znam, nisam imao taj problem, ova zadnja sa kojom sam bio svrsavala po 2-3 puta i nije se zalila na pad secera ili da joj nesto lose.

Lekar i kaze da li se leci ili ne i da li je nizak secer, pritisak ili sta vec ii kako da to resava. Na vrcini moze da padne secer i slatko moze da pomogne ali ako je nesto ucestalo onda lekar a ne da se leci koka kolom after sex.
Сигуран сам да би лекар рекао да јој није ништа и да је проблем у томе што је Херој много добар у кревету.

Uopšte ne moraš da se brineš.

I mene često uhvati nesvestica, slabost. Samo je položi na krevet ako već nije na njemu i doći će sebi . Kako znaš uostalom da je to baš šećer? možda je nizak pritisak.

Back