Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
a ti i psd ste se vec smuvali na ovoj slici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niki stavi onu gde se 'vatate

)))) .... svi misle da sam sexualni manijak , kazi im da nisam pa makar bila i laz
))))) inace ne mogu da nadjem onu sliku gde vacarim @PsD ali ona je definitivno najbolja
)))))
))))
Evo,potvrdjujem da nisi napast i manijak,...prema novima...
Sad cu ja da nadjem sliku...
))))))hahaha...pa da..na ovoj slici se ne vidim bash dobro..a i tamo gde se vidim.... dobro se vidi sve shto ne treba...Borg_Queen:a Peta deluje kao kvalitetna cica... samo da se malo bolje vidi....

Peta W.:hahaha...pa da..na ovoj slici se ne vidim bash dobro..a i tamo gde se vidim.... dobro se vidi sve shto ne treba...![]()
...kvalitetna cica?...... zvuchi kao "mushki" kompliment... ili kako kompliment koji bih JA dala nekoj devojci.. :wink:
))))
)))

Postavljene su slike sa festa,ali ima ih josh,trebala bi da pregledam sve strane pa da vidim sta je stavljrno sta ne,..a mrzi me...iskreno...Stvarno je bilo najbolje

Sanha:De si organizatorkooo![]()
![]()
Postavljene su slike sa festa,ali ima ih josh,trebala bi da pregledam sve strane pa da vidim sta je stavljrno sta ne,..a mrzi me...iskreno...Stvarno je bilo najbolje
![]()
![]()
Peta W.:...shmrc...nemojte vishe o beerfest-u..umrecu od muke shto nisam bila..![]()
meni je ipak tvoj striptiz...

Bliss:Ma ima vremena...moja i esperancina ideja je bila da sledece okupljanje organizujemo u nekom klubu gde moze da se sedi i da se djuska...ma samo da se okupimo ...bice i bolje od beer festa...
))
whitenicky:evo ja cu da budem glavni za dance))
Eto vidish kako me izazivash?...Borg_Queen:ohoho peta, shvaticu ovu promenu avatara lichno... al je guza... njam...
extra ste par, vidi se uzivate... u odbojci![]()