upoznavanje preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bliss:
...e pa za to mozemo ipak da delimo prvo mesto...pored grifa i rade koji su takodje num 1...mada sam primetila da imas ritma na plazi ...

gde ima zena bice i igranja , nego ja ne idem bez @PLESAsitnihDEMONA :))))) sam nick kaze da je on stvoren za ples i sex :))))

P.S. pohvala za sliku u avataru od @Pete W. * slatka ti je goooza kao med *8-) :lol:

Preko neta se upoznavaju ili potpuni pacenici, ili oni koji su najopusteniji.Potpuni pacenici uvek ocekuju da ce upoznati coveka ili zenu svog zivota, pa onda im to ne uspe, a onaj ko je opusten on to hoce zato sto hoce i to da proba.Mene nikad nista nije bilo blam pa me nije bilo blam ni da trazim poznanstva preko chata.To mi je mnogo pomoglo da podignem veliku prasinu oko sebe.

luckastalutkica:
Preko neta se upoznavaju ili potpuni pacenici, ili oni koji su najopusteniji.Potpuni pacenici uvek ocekuju da ce upoznati coveka ili zenu svog zivota, pa onda im to ne uspe, a onaj ko je opusten on to hoce zato sto hoce i to da proba.Mene nikad nista nije bilo blam pa me nije bilo blam ni da trazim poznanstva preko chata.To mi je mnogo pomoglo da podignem veliku prasinu oko sebe.

xixixixixixi

Back